Kızlar merhaba 25+4 haftalık hamileyim bugün suyum azar azar gelmeye başladı şimdi hastanede yatış verildi doğum başlamasın diye bebeğim daha çok küçük ne kadar süre uzatabiliriz doğumu aranızda yaşayanlar var mı

Skk rabbim şafi adıyla şifa versn inşallah size bebeklerimiz çok güçlü anneai sakın korkma stres yapma güvendesiniz allahın izniyle kurtulacaksınız

• Skk bunu beğendi.

RABBIM SENI VE BEBEGINI KORUSUN INSALLAH. BOL DUA EDELIM KENDINDE BOL BOL DUA ET .ALLAH BÜYÜK .
    MORALINI YÜKSEKNTUT LÜTFEN

• Skk bunu beğendi.
    7 gün sonra

Skk Rabbim bebeğinize ve size şifa versin umarım iyisinizdir 🤲🏻

21 gün sonra

kubramom31 canım sakın stres yapma sadece bol bol yat dinlen tuvalet ve banyo ihtiyaçını karşıla ve fazla hareketten kaçın ben 15 gün önce doğum yaptım 27+4 bebeğim şuan küvöz de pembe akıntım oldu geceden ufak ufak sancım vardı sancılarım arttı akşam doğuma girdim eğer böyle durum yaşarsan hiç vakit kaybetmeden hastaneye git

Skk su gelme olayi nasil bisey canim cokmu geliyo birden

• Skk bunu yanıtladı.

minikmucizem1_ in

Emos07 benim çamaşırımı ıslatıyordu ara ara sızıntı şeklinde oluyordu idrar gidi değil tutamıyorsun geldiği zaman kendiliğinden akıyor

Emos07 evet 27 haftada doğum yaptım şuan kızım kuvöz de şuan iyi sadece kilosu düşük doğdu

Bende 20 haftadaylen suyum geldi sanmıştım değil dediler hala emin delim şuan birşey yok ama stresten diyorlar olabilirde

Skk suyunuzun geldiğini nasıl anladınız acaba?
            İdrar ile bir fark var mı?

• Skk bunu yanıtladı.

Aylinko tuvaletinizi tutabilirsiniz ama du geldiğinde tutulmuyor benim direk çamaşırlarım ıslanmıştı değiştiriyordum tekrar