Kızlar merhaba 25+4 haftalık hamileyim bugün suyum azar azar gelmeye başladı şimdi hastanede yatış verildi doğum başlamasın diye bebeğim daha çok küçük ne kadar süre uzatabiliriz doğumu aranızda yaşayanlar var mı
25 haftalık hamilelik suyun gelmesi
@Skk süreç hakkında bilgim yok ama dualarım sizlerle 🤲
Morviceyysss çok teşekkür ederim 🙂
RABBIM SENI VE BEBEGINI KORUSUN INSALLAH. BOL DUA EDELIM KENDINDE BOL BOL DUA ET .ALLAH BÜYÜK .
MORALINI YÜKSEKNTUT LÜTFEN
Skk suan aynı durumdayım bebeğim henüz 22 artık 6 haftalık ne yapcagmi bilmiyorum
kubramom31 canım sakın stres yapma sadece bol bol yat dinlen tuvalet ve banyo ihtiyaçını karşıla ve fazla hareketten kaçın ben 15 gün önce doğum yaptım 27+4 bebeğim şuan küvöz de pembe akıntım oldu geceden ufak ufak sancım vardı sancılarım arttı akşam doğuma girdim eğer böyle durum yaşarsan hiç vakit kaybetmeden hastaneye git
kubramom31 bol su armut havuç ve kabak çekirdeği bunları tüket bol bol inşallah artar 🤲
Skk Allah kavuştursun inşallah 🤲
Emos07 benim çamaşırımı ıslatıyordu ara ara sızıntı şeklinde oluyordu idrar gidi değil tutamıyorsun geldiği zaman kendiliğinden akıyor
Bende 20 haftadaylen suyum geldi sanmıştım değil dediler hala emin delim şuan birşey yok ama stresten diyorlar olabilirde