Merhaba hamiş annelerim ve doğurmuş deneyimli annelerim🥰 kızımın gelmesine az kaldı ve bebek arabası arayışındayım. Uygun fiyatlı güvenilir instagram sitesi adını veya trendyol ekran resmi paylaşabilir misiniz? Nereden aldınız ve memnunsanız eğer düşüncelerinizi ve önerilerinizi almak isterim🤭 çok kararsızım

Prego solo aldım trendyolda var

Happy Land isimli mağazadan aldım ben aynı modeller e bebekte bile çok daha pahalıydı travel sistem tercih ettim ucak yolculugum çok olacağı için. Hatta bir çok şeyimi park besigime kadar oradan çok çok uyguna getirdim. Mağaza var ise bir gidip bakmanı tavsiye ederim.

Nurgny35 travel sistemler cok hantal oluyor yer kapliyor diyorlar ama ? Ben de kabin boy bakiyorum seyahatleri kolaylastirma icin ama onlarin da tekerleri kucuk kararsizim bu yuzden..

Bende çok kararsızım travel sistem alıp almamakta. Instagram da babypazar diye bir site var oraya bak istersen benim karşıma sürekli çıkıyor takım olarak ta satılıyor markalara o kadar para vermek israf geliyor bana tabi benim düşüncem. Zaten şu devirde herkesin arabası var bebek arabası nadir kullanılır diye düşünüyorum karar senin☺️🌼

Semanurkcbs
        Merhabalar biz bagi Neo aldık katlamasi açması aşırı kolay , yer kaplamiyor dolabında duruyor bebişin , çift yönlü kullanımı güzel ,hafif bı araba
        Bu araba seçme bakma işi benim çok zamanımı almıştı karar verememistim ama bu çok içime sindi umarım kullanırken de pişman olmayız

Semanurkcbs yoyko city bebek arabası andım kullanışlı hafif bir araba cnm. Yoyko ultimate de city nin neredeyse aynısı o da güzel

Kans K go travelsistem aldım trendyoldan

Chicco markasını tercih ettim. Hem çok pratik hem de katlarında ufacık oluyor ve 4 kilo😍

Semanurkcbs yoyko city aldık travelsistem olmasına rağmen hafif ve sağlam bir araba. Yalniz kullanmadık henüz onun da rahat olacağını düşünüyorum.