strong17 Aynenkanka ben de Baby Plus Galaxy Travel Sistem almak istiyorum.. yorumlarda tekerlekleri, sağ sol yapması ve iskeletten gıcırtı sesi geldiğine dair kötü yorumlar okudum. Genel yorumlar gayet iyi olsa da içime dert oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Essinnn Semanurkcbs Puset takılabilen kabin boy bebek arabaları var onlardan almanızı öneririm. Travel sistem çok yer kapladığı için seyahatlerde zor oluyor. Eğer travel sistem alacaksanız da hafif olmasına dikkat etmenizi öneririm.
Crnryyn01 Semanurkcbs valla uygun fiyatlı değil ama Kraft ın ürünleri 10 numara. İlk kızımda Kraft profit plus almıştım. O kadar sağlam ve konforlu ki. Şimdi kızım 2 buçuk yaşında halen biniyor şimdi 2. Ye hamileyim yine onu kullanıcam.
Sumya Semanurkcbs Ben huggy bonn 5 in 1 travel sistem kullanıyorum çok memnunum tek sıkıntısı arka tekerlerin arası biraz geniş dar yerlerden geçerken sıkıntı oluyo onun dışında çok memnunum kendi sitesinden almıştım 2021 yılında 2200₺ ye
Eda_46 Semanurkcbs şu pusetli ikili takımı almayın 1,2 yaşına kadar kullanırsınız boşa para vermeyin 😊ben baby hope aldım çift tekerli
Patatesanne Babymall dan kraft cheer pusetiyle beraber 7000 e aldık 25 kg ya kadar taşıma kapasitesinin olması beni cezbetti açıkçası birde iç yastıkları vs daha konforlu
Mommyustn Mamas&papas strada modelini ve avinaut puset tercih ettik. Araba çok sağlam ve kapandığında çekerek sürüklenebiliyor
avakado7 Mommyustn Biz de sağlam olsun diye Mamas&Papas tercih ettik. Bir tık ağır olabilir ama çocuğun konforu da önemli.
Mukadder666 Semanurkcbs  hamilton x1 aldik, puset baglanabilmesi icin bir adaptör ve universal tip cybex puset.
Tgcccc Mukadder666 ×1 mi r1 mi bu ? Bende e bebek sitesinden r1 baktim 4.700 mü neydi fiyatı biraz bilgi verirmisimiz
larin1213 Ben hamilton kullanıyorum 2 senedir. İlk 8-9 ay kanguruda gezdirdim öyle daha kolay geldi bana hep. Hamiltondan çok memnunum Tam yatıyor Kolay katlanıyor Hafif Dayanıklı Nispeten daha uygun fiyatlı
Hanife61 Semanurkcbs Joie Muze xl aldım travel sistem dese de kesinlikle baston rahatlığı var bakmanızı tavsiye ederim
ozley Hanife61 ay ben de ondan alıcam. Çok araştırdım. Hem fiyatı da nispeten uygun diğerlerine göre. İnşallah memnun kalırız.
Bade0022 Semanurkcbs kanz mağzasından sunny baby air force travel sistem aldım baya geniş ve sağlam bir araba
Ozlooo-0 Ben yoyko Egg capsüle aldım 6700 3 in 1 ve aşırı güzel beyaz deri. Araba koltuğu da oluyor puset