En son Beril Alya koyacaktım ama kimse ilk söyleyişte ismi algılayamıyor yaşlılar alyanın l harfini kalın söylüyor benim içime sinmiyor. Sadece Aydan koyayım diyorum ondan da emin olamıyorum. Aydan ismi nasıl sizce?? Aydan isminde tanıdıklarınız veya çocuklarınız varsa nasıllar? Ben Aydan Şener hariç hiç Aydan görmedim hayatımda 😬
İsim isim isim🙄
İki kişi tanıyorum bu isimde ikisi de birbirinden naif zarif ve başarı kızım olsa bende koymak isterdim kesinlikle
Pelgiz yaa çok sevindim 🥰
Başka kimse tanımıyor mu Aydan ??
Beril alya ❤️ çok güzelmiş değiştirme bence bayıldım 😂
İkisi pek uymamış sanki canım
Dmttthemum benimde bir tanıdığımın kızının ismi Aydan çok hanım zarif bir kız çocuğu ses tonu bile çok kibar 5 buçuk yaşında Aydan ismine alternatif olarak Ayda ismide çok hoş
Merve201119 evet onu da düşündük. Aydan daha bir oturaklı geldi 🥰
Ayseas1 ben de beğenmiştim ama herkes nee? Diye soruyor tane tane söylediğim halde sinir ettiler 🤣
Zereniim aydan ismini tek koymayı düşünüyorum siz Beril Alya için mi uymamış dediniz acaba?
Dmttthemum ismini anne babası telafuz etsin yeter. Adım Gülçin çevremdeki yaşlılar genelde Burçin ya da Nurcin der sen kimseyi takma bence beğendiğin ismi koy
gl12cn34 benim de içime tam sinmedi o yüzden sanırım
Dmttthemum Bende kızım olursa Beril Nisa koymayı düşünüyorum belki size de fikir olur 🥰
Dmttthemum Beril tek güzel bence
Dmttthemum kızımın ismi arya cokta severek koydm bence sizde l yerıne r harfnı koyun
Dmttthemum Asya❤️
Rfydztrk evet çok güzelmiş 🥰
Zeyzey72 arya da düşündük o da güzel 🥰
Dmttthemum Sadece Beril koysanız nasıl olur?😊
Dmttthemum çok güzel isim bence başkalari söylemiş soyleyememis bunlara pekte takılmamak lazım içine sindikten sonra anlamları güzel olduktan sonra diye düşünüyorum. Bende Hafsa Lina koyacağım mesela biraz zor söyleniyor Hafsa ismi ama millete göre yaşamıyorz