CerenKoca enfeksiyon olabilir canim buyuk ihtimal antibiyotik kullaniyor musun
Sezeryen yeri , korkuyorum
CerenKoca canim enfeksiyon kapmissin , pansumanini iyi yaptın mi
Gskader yani sıvı değil böyle yapışkan gibi bişey
myangelson burada ki doktorlardan çok korkuyorum hiç cesaret edemiyorum gitmeye doğum lohusalık hepsi o kadar kötü geçti ki tekrar kötü bişey yaşayacağım diye çok korkuyorum
minik_koala_ve_annesi yok kullanmıyorum ya hastaneye gitmeyede hiç cesaret edemiyorum
CerenKoca birşey yapmazlar canım ben de dikiş yerim kapanmadi sandım doktora gittim inceledi yok kapanmış enfeksiyon falan da kapmamissin dedi. Sende de bakarlar sadece belki pansuman yapılır antibiyotik verilir bence erteleme canım 🙏🏻
Seymanurblbl evet 4 gün önceye kadar bişey yoktu yolculukta başladı çok dikkat ediyordum
CerenKoca dogumdan sonra doktorunun sana antibiyotik agri kesici ve demir ilaci vermesi lazimdi canim bence doktora gitmelisin antibiyotik neden vermemis hayret ettim suan
myangelson Kadın doğum acile gitsem bakarlar mi 😣
CerenKoca bakarlar canım eğer yakinlarda yoksa herhangi bir acilde de bakılabilir diye düşünüyorum
minik_koala_ve_annesi kan sılamdırıcı ve ağrı kesici vermişti
myangelson çok teşekkür ederim çok sağolun dua edin olur mu çok korkuyorum 😞
CerenKoca canim bence bir doktora gorun antibiyotik verir emziriyorsun ya ona gore bir de acaba ic camasirin kenari gelmis olabilir mi dikise
CerenKoca korkma canım Allah’ın izniyle hicbirsey olmaz 🙏🏻 haberdar et gidince doktora
Gskader geçti mi canım çok geçmiş olsun canın yandı mı