CerenKoca enfeksiyon olabilir mi canım sarimsi ve hafif kokulu diyorsun o yüzden dedim. Kızarık ve kaşıntı kısmı bende de oldu ama öyle kokulu falan birşey olmamıştı. Sağlık ocağı ya da yakında bı hastane varsa bı git göster için rahat eder en azından canım

myangelson burada ki doktorlardan çok korkuyorum hiç cesaret edemiyorum gitmeye doğum lohusalık hepsi o kadar kötü geçti ki tekrar kötü bişey yaşayacağım diye çok korkuyorum

CerenKoca birşey yapmazlar canım ben de dikiş yerim kapanmadi sandım doktora gittim inceledi yok kapanmış enfeksiyon falan da kapmamissin dedi. Sende de bakarlar sadece belki pansuman yapılır antibiyotik verilir bence erteleme canım 🙏🏻

Seymanurblbl evet 4 gün önceye kadar bişey yoktu yolculukta başladı çok dikkat ediyordum

CerenKoca dogumdan sonra doktorunun sana antibiyotik agri kesici ve demir ilaci vermesi lazimdi canim bence doktora gitmelisin antibiyotik neden vermemis hayret ettim suan

CerenKoca bakarlar canım eğer yakinlarda yoksa herhangi bir acilde de bakılabilir diye düşünüyorum

CerenKoca canim bence bir doktora gorun antibiyotik verir emziriyorsun ya ona gore bir de acaba ic camasirin kenari gelmis olabilir mi dikise

CerenKoca benimde gecen gün sezeryan yerimden baya sıvı sarı su çıktı bende doktora gittim birazda eliyle sıktı çıkardı ve antibiyotik verdi bence sizde gidin antibiyotik falan verir

CerenKoca korkma canım Allah’ın izniyle hicbirsey olmaz 🙏🏻 haberdar et gidince doktora

CerenKoca erteleme Bi git göster enfeksiyon varsa ilerler daha götü olur git bnce canım

CerenKoca yook zaten çoğu sıvı hastaneden eve dönerken akmıştı heryerim ıslanmışti aferdersin doktorda pansumanı yaptı kapatıp antibiyotik verdi 1 haftada geçer dedi pansuman yapın dedi ödem attım herhalde o sıvı oydu sarı sıvı