PrmEliffff Günümüz ve nişan gelme zamanımız aynıymış☺️ Ben de sabah gördüm dün açıklığıma bakılmıştı muhtemelen o sebep oldu. Ama herhangi başka bir belirtim yok. Bu gece gelsin diye umuyorum da hayırlısı🥰

PrmEliffff Bende de yok bekliyorum sancı gelecek mi diye tık yok🤭 olursa zaten güncelleme yaparım da hiç olacak gibi değil daha

Nisan rengi nasil oluyor kizlar bnde bugun alttan muayne oldum 2cm acikligim varmis fakat pek sancim yok ara ara yokluyor sadece akintimda sarimtirak geliyordu su son zamnlar simdi kahverengimsi gelmis az bisey

PrmEliffff Ben de öyle olabildiğince hareket etmeye çalışıyorum evde. Sıcak duşa girerim bir de 🤷🏻‍♀️

Esrass21 Ben de dün gece hastaneye gittim bebeğin hareketlerinde azalma var diye açıklığa bakıldı iki kez o sebepten sabah kahverengi lekelenmem oldu onu nişan olarak değerlendirdim ben izliyorum süreci bakalım

sevimlikek bu sabah dediğiniz gibi sümüksü yapıda Nişanım geldi kahverengi veya pembemsi değildi, hafif bel ağrısı oldu ama artmadı beklemedeyim 39+2 🙈