Butterflyank
Bende devamlı gelmedi bir parça geldi sonra bitti ama nişandı ilk defa öyle bişe görüyorum
NİŞAN GELMESİ !!
Bizim hep aynıymış meğer 🙈 Ay hangimiz doğurcaz aynı gece hastaneye gidiyormuşuz felan bebişler hep akran 🤗
Evet olabilir yerleri daraldı ya ondandır büyük ihtimal bir sıkıntı varmıydı?
PrmEliffff yok aksine hastaneye gidince hareketlenmeye başladı ☺️ nst’de normal çıktı. Şuan da hareketli. Dua edelim birbirimize kavuşalım bebeklerimize sağ salim🥹
D_Banutoklu iyi çok şükür aminnnn Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin uzun ömürleri olsun inşallah 🤗🙏
PrmEliffff 1 hafta geçen bile var 🥲
Nişanım geldi 14 saat sancı çektim 14 saat sonunda dogum yaptım 🥹
PrmEliffff amin amin🤲🏻☺️🌸
Bizim 1 günü geçti 🙈 Aslında tam o heyacanın üstüne sancının başlaması daha güzel 🙈
Bizimde sanki 2-3 günü bulacak gibi 🤗
PrmEliffff az önce nst girdim sancım 15 dk birmis yarın doktorum kontrolüm var Nişanım kahverengiye döndü bu arada 👀🙈
PrmEliffff Aynen öyle oldu beklemiyordum hiç hemen dogum gerçekleşmesini ama oluyormuş ilk olunca daha farklıydı tabi 🥰
PrmEliffff normal akintimdan hicbir farkı yoktu sadece daha fazlaydı. O yuzden nişan olduğunu anlamadim. O günün gecesinde zaten suyum geldi
Butterflyank
Yaaaa 🙈 n’aptınız var mı bi gelişmeee 🤗
Ellove
Bende hala bişe yok 2 gün önce gördüm öyle kaldı acaba nişan mı değildi 🥹🤦♀️
PrmEliffff valla benimde çarşamba günü nişanım geldi hala bekliyorum sancım falan yok 😅 ne zaman gelir diye merak ediyorum 36+4 üz bugün benim açıklık 1 cm di ondan sonra nişan geldi sancım çıkmıştı hastanede eve geldim sancı falan yok ne yapsam bilemedim
Limonsekeri aslında biraz daha beklese olur sanki senin bebiş 🤗 Ağrın sızın yoksa suyunda gelmediyse bekle bakalım 🤗
PrmEliffff bende öyle düşündüm çok hareket bir şeyler yapmıyorum açılma olur diye bi hafta önden gidiyor bebiş ama salı günü randevumuz var bakalım o zamana kadar beklese diyorum 🤗
Limonsekeri o zamana kadar bile beklese yeter ona 1 gün bile çok önemli anne karnında 🤗 Kendisi ne zaman isterse o zaman gelsin 🤗 Ama heraketlerşnizi kısıtlamanız daha mantıklı olmuş
PrmEliffff bazilarinda 10gün bile sürebiliyor diye biliyorum