Butterflyank
Bende devamlı gelmedi bir parça geldi sonra bitti ama nişandı ilk defa öyle bişe görüyorum

PrmEliffff yok aksine hastaneye gidince hareketlenmeye başladı ☺️ nst’de normal çıktı. Şuan da hareketli. Dua edelim birbirimize kavuşalım bebeklerimize sağ salim🥹

Nişanım geldi 14 saat sancı çektim 14 saat sonunda dogum yaptım 🥹

PrmEliffff Aynen öyle oldu beklemiyordum hiç hemen dogum gerçekleşmesini ama oluyormuş ilk olunca daha farklıydı tabi 🥰

PrmEliffff normal akintimdan hicbir farkı yoktu sadece daha fazlaydı. O yuzden nişan olduğunu anlamadim. O günün gecesinde zaten suyum geldi

Ellove
        Bende hala bişe yok 2 gün önce gördüm öyle kaldı acaba nişan mı değildi 🥹🤦‍♀️

PrmEliffff valla benimde çarşamba günü nişanım geldi hala bekliyorum sancım falan yok 😅 ne zaman gelir diye merak ediyorum 36+4 üz bugün benim açıklık 1 cm di ondan sonra nişan geldi sancım çıkmıştı hastanede eve geldim sancı falan yok ne yapsam bilemedim

PrmEliffff bende öyle düşündüm çok hareket bir şeyler yapmıyorum açılma olur diye bi hafta önden gidiyor bebiş ama salı günü randevumuz var bakalım o zamana kadar beklese diyorum 🤗

Limonsekeri o zamana kadar bile beklese yeter ona 1 gün bile çok önemli anne karnında 🤗 Kendisi ne zaman isterse o zaman gelsin 🤗 Ama heraketlerşnizi kısıtlamanız daha mantıklı olmuş