PrmEliffff Herkese merhaba nişan gördükten kaç gün sonra doğum oluyor genelde tecrübeli anneler daha iyi bilir diye sormak istedim
Ellove PrmEliffff normal akintimdan hicbir farkı yoktu sadece daha fazlaydı. O yuzden nişan olduğunu anlamadim. O günün gecesinde zaten suyum geldi
PrmEliffff sevimlikek Başka belirti vardıydı sizde birde nişan neye benziyordu tam olarak kan var mıydı ?
sevimlikek PrmEliffff başka beriltim yoktu sabah nişanım geldi gece de suyum geldi öyle hastaneye gittik sancım ağrım sızım fallan hiç yoktu benim nişanım beyaz şeffaf jel gibiydi
D_Banutoklu PrmEliffff Günümüz ve nişan gelme zamanımız aynıymış☺️ Ben de sabah gördüm dün açıklığıma bakılmıştı muhtemelen o sebep oldu. Ama herhangi başka bir belirtim yok. Bu gece gelsin diye umuyorum da hayırlısı🥰
PrmEliffff D_Banutoklu Ayy gerçekten mi 🙈 Hadi bakalım hayırlısı bende başka belirti yok ama bakalım sizde var mı sancı vs
Butterflyank sevimlikek bu sabah dediğiniz gibi sümüksü yapıda Nişanım geldi kahverengi veya pembemsi değildi, hafif bel ağrısı oldu ama artmadı beklemedeyim 39+2 🙈
Balkaymak_ sevimlikek ayy benimde dün gece suyum geldi bir bardak kadar sızıntı şeklinde ve sonra hafif pembemsi gelmeye devam ediyor nts de hafif sancım çıktı 1cm açılmışm yatis verildi ama ben eve gelmek istedim eve geleli bütün sancılarım gitti 🤣
D_Banutoklu PrmEliffff Bende de yok bekliyorum sancı gelecek mi diye tık yok🤭 olursa zaten güncelleme yaparım da hiç olacak gibi değil daha
D_Banutoklu PrmEliffff Ben de öyle olabildiğince hareket etmeye çalışıyorum evde. Sıcak duşa girerim bir de 🤷🏻♀️
Esrass21 Nisan rengi nasil oluyor kizlar bnde bugun alttan muayne oldum 2cm acikligim varmis fakat pek sancim yok ara ara yokluyor sadece akintimda sarimtirak geliyordu su son zamnlar simdi kahverengimsi gelmis az bisey
D_Banutoklu Esrass21 Ben de dün gece hastaneye gittim bebeğin hareketlerinde azalma var diye açıklığa bakıldı iki kez o sebepten sabah kahverengi lekelenmem oldu onu nişan olarak değerlendirdim ben izliyorum süreci bakalım
Butterflyank Esrass21 aynen benimde öyle geliyor bugün her wc gittiğimde o sümüksü yapıyı görüyorum sabahtan beri ama sancı vs. olmadı
PrmEliffff Butterflyank Bizim hep aynıymış meğer 🙈 Ay hangimiz doğurcaz aynı gece hastaneye gidiyormuşuz felan bebişler hep akran 🤗
PrmEliffff Butterflyank Bende devamlı gelmedi bir parça geldi sonra bitti ama nişandı ilk defa öyle bişe görüyorum