Isparta'da ayrıntılı ultrasonu nerde önerirsiniz?
Bizde iki hafta önce 250 ye muayene olduk sonra 350 dediler hatta indirimle 300 olur filan dediler
Mom02 350 mi olmuş bende dün gittim ama muayene kapsamında olduğum için ücret istemediler bende Ayşe hocaya ek olarak gidiyorum suyun az dediler çalıştığım için rapor verdiği için diğer doktorlar az dedikleri halde umursamadı rapor vermediler burda çok kişiden Ayşe hanım kötü diye duydum bende onu değiştirmeyi düşündüm başak hanım iyimi
Hanifeuysal bugün tekrar randevum var kesin öğrenmiş olurum çünkü bizde 350 ödemedik hiç daha. Başak hanımdan memnunum güler yüzlü ilgili bi sorunum olduğu inda telefon dan rahat ulaşabiliyorm, randevu bulamadığım da eşi Cem beye muayene olmuştum ondan o kadar memnun kalmamıştım İbrahim beye de bilgili iyi diyorlar ama çok hasta iletişimi yok demişti bi arkadaş
Mom02 İbrahim akına asla gitmem zaten ölümden döndüm zaten onda başağıda birkaç duydum ama gitmedim sıkıntılı hamileliğim var yine çalıştığım için Ayşe hanım yardımcı oldu rapor verdi başak hanım nasıl olur o yardımcı olurmu
Mom02 sizin kaç haftalık
Hanifeuysal inanın hiç bi fikrim yok ama konuşunca yardımcı olabilir belki ilk başta benim de düşük riskm vardı ama ben evde olduğum için rapor olayını hiç sormamıştım. 16 haftalık hamileyim
Mom02 bende bugün gittim sordum ücretini çalışan 250 normal 350 dediler başak hanıma bende randavu aldım bide onu denicem
Hanifeuysal merhaba bende meddem’e gidiyorum da ücret 350 mi olmuş? Çalışan derken oranın çalışanı değildir herhalde dimi 😊
Hanifeuysal beni doktorum üniversitede Mekin Sezik’e yönlendirmişti ama ben detaylıyı Denizli’de Çağrı Güven’e yaptırdım. Üni hastanesinde eş falan alınmaz, muayene kısa sürer diye
Hanifeuysal ayşe gönül hanımı mı kastediyorsunuz ben 2020de onun takiplisiydim çok memnundum. Sezeryan oldum memnun da kaldım kendisinden. Telefonla mesajla sürekli ulaşabiliyordum, bence ilgili bir doktordu şuan bilemiyorum başka şehire taşındım ama o taraflarda olsaydım yine kendisini tercih ederdim. Doğumumdan sonra bi hamilelik yaşamıştım düşük yaptım ama o zaman da onunla takipliydim.
Flyderndkk yok sgklı olursan
Flyderndkk meddeme sordum ordada alınamıyormuş ama Okan hoca ayrıntılıda alırım demişti bidaha teyit ediyim evet bende hemen biter diye düşünüyorum uzun bakılsın istiyorum ama başka nere seçenek var bilmiyorum
annesiylebali evet şuan ona gidiyorum
Hanifeuysal ısparta da pek seçenek yok zaten. Hakan kaya da sanırım yapıyor ama ben özellikle perinatolog olsun istedim. Gidebilme durumun varsa Çağrı hocayı öneririm.
Hanifeuysal aynen bize de 250 dediler eşimin iş yerinden indirim var 215 oldu çok korkmuştum valla 350 ye
Flyderndkk devlet hastanesinde var perinatolog. Ama nasıl gideriz bilmiyorum. Bir de radyolog da bakabiliyor özel bir adam var çarşıda klinik ama duymadım hiç. Yani ama bu alanın uzmanı kadın doğumcular değil o kesin. Öncelikle perinatolog sonra radyolog
Mom02 eşiniz nerde çalışıyor
Aselyusra devlete hiç bakmamıştım ben. Genelde devletteki detaylıların kısa sürdüğünü falan okuduğum için burda. Direkt muayene randevusu alınamıyor diye biliyorum devlet için. Bana doktorum gideceğin doktor perinatolog olsun demişti. Bende o yüzden öyle tercih ettim.