Normalde tıpta Okan hocanın hastasıyım ilk gebeliğim riskli geçti ilk gebeliğimde meddemde ayrıntılı ultrasona girdim şimdiki gebeliğimde nere gidiyim bilemedim
Isparta'da ayrıntılı ultrasonu nerde önerirsiniz?
Hanifeuysal Okan hocanın hastası iseniz o yapsın
Hanifeuysal Canım özel Isparta hastanesinde Prof. Dr Hakan Kaya var onda var ayrıntılı ultrason birde çok kaliteli bir doktor ona gidebilirsin
Hanifeuysal meddem de takipliyim bende ama değiştirmyi düşünüyorum Okan beyin muayene ücreti ne kadar acaba doğum filan ne kadar eşler kontrole girebiliyor mu kusura bakmayın ya çok soru sordum 🫣🙈
@Mom02 Okan hocanın ücreti 244 TL ama eşler giremiyor sabah 8 de gidiyosun 12 ye kadar hastaya göre alıyor ve 5 dk anca kalıyosun içerde bende o yüzden meddeme geçtim bu ay eşim görmüyor ultrasonda detaylı göremiyordum renkli vs ve detaylı bilgi alamıyosun çok hasta olunca hemen bakıp gönderiyor benim riskli olduğu için Okan hocaya gittim ama şuan meddeme devam edesim var
Normalde detaylı ultrason perinatolog tarafından yapılır en az 45 dk süren bir işlem ama Ispartada perinatolog yok. Sadece 1 tane şehir hastanesinde varmış ona da ordaki kadın doğumu sevk ediyor ve çok yoğun. Bu detaylı ultrason özel bir uzmanlık alanı. Yani bir doktorun iyi olması bu işi yapabileceği anlamına gelmiyor. Ben de okan hocaya gidiyorum detaylıya o çağırır illa bakar ama sanırım ben antalyada falan özel perinatolog bulurum yine. Çünkü daha önce yaşadığım şehirde vardı ve arkadaşlar dedi 1 saat civarı ultrasonla bakıyor tek tek tüm organlar inceleniyor diye
Hanifeuysal başak hanıma takipliyim meddem de ben siz kime gidiyorsunuz memnunum aslında güzel ilgileniyor ama muayene ücreti 350 TL olmuş ekstra kanlar filan biraz pahalı geldiği için başka doktor araştırıyodum okan beyi duymuştum iyi diye ama en iyisi bildiğme devam etmek galiba
Bizde iki hafta önce 250 ye muayene olduk sonra 350 dediler hatta indirimle 300 olur filan dediler
Mom02 350 mi olmuş bende dün gittim ama muayene kapsamında olduğum için ücret istemediler bende Ayşe hocaya ek olarak gidiyorum suyun az dediler çalıştığım için rapor verdiği için diğer doktorlar az dedikleri halde umursamadı rapor vermediler burda çok kişiden Ayşe hanım kötü diye duydum bende onu değiştirmeyi düşündüm başak hanım iyimi
Hanifeuysal bugün tekrar randevum var kesin öğrenmiş olurum çünkü bizde 350 ödemedik hiç daha. Başak hanımdan memnunum güler yüzlü ilgili bi sorunum olduğu inda telefon dan rahat ulaşabiliyorm, randevu bulamadığım da eşi Cem beye muayene olmuştum ondan o kadar memnun kalmamıştım İbrahim beye de bilgili iyi diyorlar ama çok hasta iletişimi yok demişti bi arkadaş
Mom02 İbrahim akına asla gitmem zaten ölümden döndüm zaten onda başağıda birkaç duydum ama gitmedim sıkıntılı hamileliğim var yine çalıştığım için Ayşe hanım yardımcı oldu rapor verdi başak hanım nasıl olur o yardımcı olurmu
Mom02 sizin kaç haftalık
Hanifeuysal inanın hiç bi fikrim yok ama konuşunca yardımcı olabilir belki ilk başta benim de düşük riskm vardı ama ben evde olduğum için rapor olayını hiç sormamıştım. 16 haftalık hamileyim
Mom02 bende bugün gittim sordum ücretini çalışan 250 normal 350 dediler başak hanıma bende randavu aldım bide onu denicem
Hanifeuysal merhaba bende meddem’e gidiyorum da ücret 350 mi olmuş? Çalışan derken oranın çalışanı değildir herhalde dimi 😊
Hanifeuysal beni doktorum üniversitede Mekin Sezik’e yönlendirmişti ama ben detaylıyı Denizli’de Çağrı Güven’e yaptırdım. Üni hastanesinde eş falan alınmaz, muayene kısa sürer diye
Hanifeuysal ayşe gönül hanımı mı kastediyorsunuz ben 2020de onun takiplisiydim çok memnundum. Sezeryan oldum memnun da kaldım kendisinden. Telefonla mesajla sürekli ulaşabiliyordum, bence ilgili bir doktordu şuan bilemiyorum başka şehire taşındım ama o taraflarda olsaydım yine kendisini tercih ederdim. Doğumumdan sonra bi hamilelik yaşamıştım düşük yaptım ama o zaman da onunla takipliydim.
Flyderndkk yok sgklı olursan