Kızlar gece sancım başladı sabah doktora gittim ama nst de hiç sancı çıkmadı yalancı sancılar nst de çıkmıyor mu acaba

Çıkıyo hatta duzensiz olursa zaten yalanci sancidir nst nin amaci o.

Rukiye1 bebeğin kasılması ve toplanması nst de sancı olarak çıkıyor acaba sizinki farklı bir ağrı olabilir mi

snm-ekr1 ilk doğumumu suni sancı ile yapmıştım orda hissettiğim sancının aynısı sadece aralıkları fazla

Gerçek sancı miymiş çektiğiniz Allah analı babalı büyütsün normal mi yaptınız acaba

Rukiye1 Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻 Açılmanız var mıydı bende 39+0 hiç açılmam yok

Rukiye1 ayy sağlıkla büyüsün tebrik ediyorum 🙏

Mom-Burcu evet gerçek sancı hastaneye sabah geldiğimde nst de çıkmadı ama gün boyu aralıklarla devam ettim akşam da iyice sıklaştı ağrılarım ve nişanım geldi hemen hastaneye geçtim 2 saat içinde doğumum gerçekleşti 🤲🏻 Evet normal doğum oldu 2.doğum olduğu içinde çabuk ilerledi çok şükür ☺️

Rukiye1 benim de gece kasılmam başladı sabaha karşı adet sancısı doktora gittim açılma ve sancı yoktu eve gönderdi şimdi de karın ağrısı ve bebek çok hareketli anlam veremedim siz kaç haftalıksınız

Hividarin açılmaya doktorum bakmamıştı sancı çıkmadığı için ama hastaneye geldiğim de 5 cm açılmam varmış sonrasında 7 cm oldu doğumhaneye alındım şükür sonrasında aldım kucağıma 🤲🏻

Hividarin activating labor internetten videosunu izle burda bir arkadaş söylemişti bende uyguladım gecesine sancım başladı

DNL23 39+0 bebek zaten sancı oldukça hareketleniyor inşallah sizde
                    Güzel bir doğumla alırsınız kucağınıza