Songuleyup Mello29 kesinlikle artik ister istemez kendimizle vedalasiyoruz heraninizin keyfini cikartin cnku hersey cok degisicek iyi anlamdada degisicek ama kolayda olmicak umarim hersey cok guzel olur.
mistocookie Selsi1 korkusuzca istedigim hareketi yapmak, sigara-kahve keyfim, sırt üstü yatabilmek, midye yemek, cips-bira 🤣🤣🤣🤣
Mire mistocookie cinsiyeti öğrendiniz mi acaba cinsiyetle mi ilgisi var çünkü ben çok aşırı tepkiliyim her şeyeeee
Simay13 Genelimiz aynı. Rahat yatmayı özledik. Sağ sol sabaha kadar. Asker olduk. Birde zararlı şeyleri çok özledim. Kokoreç mayonez ketçap kola cips gibi şeyler 😆😆 hamilelikte dikkat ediyoruz sağlıklı beslenmeye. Ayy çok kötüyüm dayanamiyorum. 2.5 litre kolayı kana kana içmek istiyorum. Zaten normalde en fazla iki bardak içerdim ama yasak olunca tatlı geliyor istek duyuyorum aşırı. Şimdi tadımlık hemen yudum alıp bırakıyorum
mucizem___ Zehragulkurt en iyisi temiz nefes aldığımı hissetmeye başladım afedersiniz her sabah uyandığım da balgam tükürüyordum o bile kalmadı keşke eşim de bıraksa
mucizem___ Yuncu1 benim de sol tarafa yatınca oluyor o birşey var da sütüne yatıyorum gibi ama bebeğimin haraketlerini de hap sag tarafımda hissediyorum
Ceymisbon Seddanur09 ilk aylarda bi kere plajda çok Canım çekmişti oda sıcakta ecüş bücüş olmuş bi soğumuştum şuan 7. Aydayım ve tekrar canım istiyor sürekli tekrar midye perilerim geldi 😂