Mine16 Dalklncebru Etli çiğköfte kesinlikle yasak Etsiz de dışarda satılanlara ne kadar güvenebilirsiniz dedi doktorum ama evde kendin bulgurla yapıp yiyebilirsin dedi dışarda etsiz de olsa yine de yemeni tavsiye etmiyorum dedi. Evde yapılanlar da dışarda satılanlara gibi lezzetli olmuyor maalesef
catandgirlmom Selsi1 istediğim her şeyi yiyip içmeyi, yüz üstü uyumayı, her giydiğimin güzel durduğu o zamanları ve jean giymeyii 🤷🏻♀️ Ama minik kızım için hepsinden uzak kalmaya razıyım o sağlıkla gelsin ❤️🌸
Oznurdediler Herkes cips kola çiğköfte sucuk sosis falan yazmış ama bunlar tamamen yasak şeyler mi ki ya ben canım istediğinde devamlı olmamak şartıyla yiyorum içiyorum valla. sanki ne olacak ki 🙄
Hilalr Oznurdediler sucuk ve sosis haricindekileri bende yiyorum özellikle çiğköfte aşerdiğim günler gecleer oluyor cips kola falan bunlar bence tamamen yasak şeyler değil alkol sigara kadar etki eden bişey değil yani yenebilir
monagra Oznurdediler bunlar normal insana bile zararlı, hamile iken hele hiçbir şekilde tüketmemelisiniz
OnurBurcu93 Selsi1 eşim işi nedeni ile Afrikanın bir ülkesinde 3.ayımda Türkiyeye geldim sağlık koşullarından dolayı o yüzden en çok eşimi özledim 🥹doğumuma inşAllah yetişir sağlıkla gelsin kızımız ve herkesin evladı🤲🏽
HeycanliMommy Selsi1 en çok dilediğim gibi ağrı kesici içmeyi özledim. Başım ağrıyor ben bişey yapamıyorum hayat kalitem yerlerde. Bebegimi cok seviyorum
balkizinbebegii Selsi1 nefes nefese kalmadan her şeyi yapabilmeyi çok özledim 😂 ve deliksiz uykuyu ..
Dalklncebru balkizinbebegii ya verseler hergun yerim o derece çok seviyorum tabiki etsiz etli sevmiyorum.😂
balkizinbebegii Dalklncebru bence bi sıkıntı olmaz sadece mide yanması ve gaz yapabilir ben midye dahil her şeyi yedim yiyorum 😅 32. Haftadayım elhamdulillah sorun çıkmadı hiç
Mire mistocookie cinsiyeti öğrendiniz mi acaba cinsiyetle mi ilgisi var çünkü ben çok aşırı tepkiliyim her şeyeeee
mistocookie Mire 27+5im hep tepkiliyim jsjxjs ama 1 ay öncesine kadat sanki daha kötüydüm. erkek bebişkom
anie Selsi1 valla şöyle bi sağa bi sola gerinip çatur çutur bel kıtlatmayı özledim çok bel sırt ağrısı var 🤦🏻♀️😄
Mihri26 Bende rahatça uyumayı dilediğim kadar çay ve kahve içmeyi sigarayı bıraktım doğumdan sonra başlamak istemiyorum ama yinede arada içmeyi özledim en çok