Yuncu1 mucizem___ bende de sağ yatınca bişeyin üstüne yatıyormuşum gibi geliyo ya da minnoşum zarar görüyormuş gibi hissediyorum🥹 Keşke bende sağa yatabilsemm 😭ve işin ilginç tarafı yine sağıma yattığımda böbreğim ağrıyo delicesine 🤷🏼♀️
mucizem___ Yuncu1 benim de sol tarafa yatınca oluyor o birşey var da sütüne yatıyorum gibi ama bebeğimin haraketlerini de hap sag tarafımda hissediyorum
Zehragulkurt mucizem___ bende öyle oldum sanırım birdaha başlamayacağım eşime de bıraktırsam çok iyi olacak
mucizem___ Zehragulkurt en iyisi temiz nefes aldığımı hissetmeye başladım afedersiniz her sabah uyandığım da balgam tükürüyordum o bile kalmadı keşke eşim de bıraksa
Melekoz Selsi1 yüz üstü yatacam yatacam dedim ama gene yatamiyorun göğüslerim acıyor onlar yatirmiyor bu sefer de.
Kubrakck2222 Selsi1 midem yanmadan portakal, domates, mandalina yemek… yüz üstü yatmak… toksoplazma kapar mıyım diye düşünmeden istediğimi yemek😭 kot pantolonlarımı giymek, topuklu ayakkabı giymek, saatlerce yorulmadan yürüyebilmek🤧 hepsini özledim😬😂
Ceymisbon Seddanur09 ilk aylarda bi kere plajda çok Canım çekmişti oda sıcakta ecüş bücüş olmuş bi soğumuştum şuan 7. Aydayım ve tekrar canım istiyor sürekli tekrar midye perilerim geldi 😂
minikprens_71 Selsi1 yemek yemeyi özledim. Sabahları midemin bulantıdan değil de açlıktan guruldamasını çok özledim. Herkesin 3.ayda son bulduğu bulantı bana bir türlü veda edemedi🥺 keşke sadece yatmayı özlesem yemek yiyememek daha kötü🥲
Laliinnvanilya Selsi1 ben daha şunu özledim diyemem çünkü rutinim neyse o aynı devam bazı şeyleri de bu yolda hiç gözüm aramıyor açıkçası asıl bu mucizevi 9 ayı özlerim gibi geliyor.
Sla8995 Selsi1 sırtüstü yatmayı ve sağa yatmayı 😂😂😁 böyle yatınca asla rahat edemiyorum 🤨😒illa sol olacak çok ilginç