Haticemustafa Nilay_09 38. Haftaya kadr sansi var canm cunku sezeryan bile olsa 38 39 arasi yaptıkları için 38 e kdr bekliyor doktorlar eger o zamana kdr donmesse sezeryan yapiyor mecburi insallah döner canm insllah 🤗
Tosbik Nilay_09 ayyy bacim çok şükür benimde 3haftam kaldi 🤗🤗 hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah 💟
Tosbik Oznr bende en son 32 de gtmiştim ama benimki dogum pozsyonundaydi 😊 saglikla grlsinler insallah.
Tahinpekmezim Nilay_09 ben ben ben 35+4 deyim hala makat gelis. Doktor artik yavas yavas sezeryani dusunmeye basla dedi cunku bu haftadan sonra bebegin donmesi zorlasiyor dedi. 36+3 de kontrolumuz var bakalim donmus mu yoksa sezeryan tarihimi vercek. Annem dediki hocam donmesi icin ne yapabiliriz diye doktor da hic birsey dedi kendi isterse donucek dedi 🙄
Canparcam Tahinpekmezim onu doktor mu söylüyor yoksa siz mi hissediyorsunuz ben sormayı unuttum şimdi merakla bekliyorum acaba dönmüş mudur diye ayaklarını hep sağ gögsumun altında hissediyorum
EsraDelice Tahinpekmezim bana doktor masaj yapabilirsin dedi canım soldan sağa doğru yürüyüş yapmamıda söyledi ayrıca Google yazarsan ordada bir iki pozisyon ve Dualar yazıyorlar Yani hepsini deniyoruz hayırlısı artık istersen sende bir oku
Nilay_09 Tahinpekmezim aynen öyle ne yaparsan yap döneceği yoksa dönmüyor 🤦♀️ neler denedim neler yok dönmüyor 🤷♀️🙄
Zhrumt Biz 33 haftalığız dönmüş ben burda secde pozisyonunu görmüştüm bol yürüyüş diye yazmışlardı kontrole gitmeden sık sık yaptım dönmüş bunları yap derim
Nilay_09 Zhrumt banada söylediler secde pozisyonunu yapıyorum yürüyüş yapıyorum evim 5.kat merdiven çıkıyorum ama yok dönmüyor sıpa ☺ 🤗
Aysgl123 31. Haftada dün gittim kontrole dönmüş dedi doktor bu saatten sonra değişmez kalır için rahat olsun dedi ins öyle olur 🙏
Hannah Nilay_09 egzersizler var bende işe yaradı ve döndü bebek, bir de yürüyüş yapmak çok etkili. Ayrıca, bildiğim kadarıyla yatay pozisyondan döndürmek daha kolay çünkü kafa yukarıda değil pelvise daha yakın bir yerde. İnşallah döner bebiş 🙂
Tahinpekmezim Canparcam canim doktor soyledi bana . Cumartesi gunu kontrolum var bakalim donmusmu? Ama bence donmedi kasigima ayak darbeleri hissediyorum bazen yanlarda okuyor. Midemdede koca bi kafa baskisi var 😀
EsraDelice Elifmena 32 haftalığım yeni yeni sırt ağrılarım başladı canım. Benimkisinin şu an sol tarafta sırtı doktor c şeklinde durduğu söyledi şu an
Nilay_09 EsraDelice 😄 aynen C şeklinde duruyor kafası sağ gögsümün altında ayakları sol gögsümün 😂 sıpa ya
Tahinpekmezim EsraDelice tamam cok tesekkur ederim bi bakicam . ☺️🙏 ama biraz evhamliyim karnima dokunamiyorum bile 🙄
Zhrumt Habis07 ben onların yaradığını düşünüyorum canım çünkü onları yaptıktan sonra hissettim bende hareket ettikçe lavaboya gittim resmen kontrolde de dönmüş deyince tam emin oldum denenmeli bence