Nilay_09 Kızlar 35 haftalığız bebek halâ ters hemde öyle böyle değil 😂 yatay pozisyonda duruyor maksat geliş değil böyle olup dönen varmı? Ne dersiniz 35 haftadan sonra dönermi dönmezse sezeryana kaçıncı haftada alır doktor? 🤔
Birsenvergili Nilay_09 bende 35+5 im fakat 1 hafta önce dönmüştü bebeğim hatta kanala girmeye hazırdı şu an gene yatış pozisyonu almış doğuma kadar kaç kere döner bilmiyorum
Naz1905 Nilay_09 41 sonunda oglum döndü ve normal doğum yaptım şimdi 35 haftlgyz bzde kızımı bekliyorum bu hafta kontrolümüz var bakalım neler duycam🙃
Oznr Tosbik sadece donmedi diye sezeryan olmak istemiyorum gittiğimde soylicem en son 32 de gitmistim cunku doner daha erken demisti. 40 a kadar beklicem
Nilay_09 Rasev Ayyyy benimde dönmezse alınır inşallah gittikçe ağırlaşıyorum valla hayırlısı bakalım canım 🤗
Nilay_09 Habis07 ilk kızımda normal yaptım bunda da normal istiyorum ama ters kızım dönmeye hiç niyeti yok 😆
Emire5252 Habis07 bende 34 haftalıkğim bende dönmedi salı kontrol gidicem son haftalarda döner demişti doktor bana inşallah döner çünkü normal doğum istiyorum ilk kızımıda normal doğurdum
Tosbik Oznr bende en son 32 de gtmiştim ama benimki dogum pozsyonundaydi 😊 saglikla grlsinler insallah.
meldan doner diyolar hep diyolar zaten 😐 bebwk buyudukce donmesi zor alani daraliyor cok nadir 36t3n sonra donen bebek yani belki 100 de beş
Tosbik Nilay_09 ayyy bacim çok şükür benimde 3haftam kaldi 🤗🤗 hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah 💟
Nilay_09 Naz1905 benimde kızım 42 haftada doğdu ve 39 hft dönmüştü bu nasıl olacak bakalım hayırlısı hakkımızda 🤗
Elifmena Nilay_09 bende 34 haftadayım. Benimkide aynı öyle yatay, ayın 6 sında kontrolüm bakalım ne dicekler. Sizde de aşağıda ve belde ağrı oluyor mu? Sağ tarafım o kadar çok ağrıyor ki pozisyondan diye düşünüyorum
Nilay_09 Elifmena aynen canım 🤦♀️ benimde sağ taraf sırtım belim acayip ağrıyor dediğin gibi pozisyondan sanırım 😔🙄
EsraDelice Elifmena 32 haftalığım yeni yeni sırt ağrılarım başladı canım. Benimkisinin şu an sol tarafta sırtı doktor c şeklinde durduğu söyledi şu an