Tahinpekmezim EsraDelice tamam cok tesekkur ederim bi bakicam . ☺️🙏 ama biraz evhamliyim karnima dokunamiyorum bile 🙄
Tahinpekmezim Canparcam canim doktor soyledi bana . Cumartesi gunu kontrolum var bakalim donmusmu? Ama bence donmedi kasigima ayak darbeleri hissediyorum bazen yanlarda okuyor. Midemdede koca bi kafa baskisi var 😀
Zhrumt Habis07 ben onların yaradığını düşünüyorum canım çünkü onları yaptıktan sonra hissettim bende hareket ettikçe lavaboya gittim resmen kontrolde de dönmüş deyince tam emin oldum denenmeli bence
Nilay_09 Tahinpekmezim aynen öyle ne yaparsan yap döneceği yoksa dönmüyor 🤦♀️ neler denedim neler yok dönmüyor 🤷♀️🙄
Tahinpekmezim Nilay_09 belki sezeryan bizim icin daha hayirlidir. Ben aslinda birazda korkuyorum normal dogumdan bazen bi cesaret geliyor. Akisina biraktim ne yasiycaz hayirlisiyla o olsun ins 🙏
Nilay_09 Zhrumt banada söylediler secde pozisyonunu yapıyorum yürüyüş yapıyorum evim 5.kat merdiven çıkıyorum ama yok dönmüyor sıpa ☺ 🤗
Nilay_09 EsraDelice 😄 aynen C şeklinde duruyor kafası sağ gögsümün altında ayakları sol gögsümün 😂 sıpa ya
muhteriz Benim kardeşim doğacağı güne kadar makat gelişti annem bu yüzden hep üzülürdü sezeryan olurum diye ama açıklık tamamlanınca doktoru eliyle çevirmiş o şekilde normal Doğum olmuş. Şimdi hiçbir doktordan böyle bi uygulama duymuyoruz hemen sezeryan
Nilay_09 muhteriz öyle valla şimdiki doktorlar risk almıyor hiç. Ben ters doğmuşum mesela zor olmuş ama ters doğmuşum 😄 o zamanlar sezeryan yok tabi 😊 şimdi olsa hemen sezeryan 🤷♀️
Belissima muhteriz şimdiki doktorlar işine kolay gelen yolubsezeryanı seçiyorlar. Kim uğraşır artık çevirmekle , sancıyla açılmasını beklemekle.. kes kapa sezeryan
Tahinpekmezim Benimkide donmedi 36+3 olcaz yarin muayenem var . Kafasi sag goyus kafesimde makat gelis hala . Kafasini hissediyorum resmen . Donmicek bu kiz 😀
Emire5252 Habis07 bende 34 haftalıkğim bende dönmedi salı kontrol gidicem son haftalarda döner demişti doktor bana inşallah döner çünkü normal doğum istiyorum ilk kızımıda normal doğurdum