NobleMom tatliheyecanim02 herkesin hcg si farklı olur canım. Hafta hcg ye göre hesaplanmaz zaten. Önemli olan iki günde bir %60 artması 🌸
Esmanurkara25 FatmaErdur benim de aynı sorunum var 6+4 deyim kan pihtilaşmasindan dolayı enox iğne başladı banada inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Emiine1 Ozlemdemir ilk gebeligim hem cok heyecanlı hemde korkum var gecen pazartesi gittim doktora keseyi tam olarak göremedim bu salı görecem inşallah bulantim cok az var ama uyku hali bel ağrısı var
NobleMom Emiine1 kaçıncı haftada gittiniz ki keseyi görmek için. Hcg 1000 olmadan kese görünmez. Beş haftalıkken giderseniz eğer görürsünüz. Tabi geç döllenme olduysa eğer dahada geç görünebilir 🌸
Tgbasmt Merhabalar adetime 1 gün kala hamile olduğumu öğrendim beta 862.9 çıktı. Sonuç iyimi sizce ilk bebeğim olacak pek anlamıyorum.
NobleMom Tgbasmt gayet iyi 🙂 önemli olan düzenli artması ama. İki gün sonra tekrar verin en az %60 artmış olması gerekiyor 🌸
Emiine1 NobleMom ilk gebeligim hem cok heyecanlı hemde korkum var gecen pazartesi gittim doktora keseyi tam olarak göremedim bu salı görecem inşallah bulantim cok az var ama uyku hali bel ağrısı var
ysmnkrc NobleMom yaaa içimi rahatlattın canım umarım öyledir 🥲 sen beni sevindirdin Allah da seni sevindirsin inşallah ♥️
NobleMom Selinisi 5+1 haftalık hamilesin canım. Beta hcg de haftana göre güzel merak etme 🙂 Hastaneye gidersen eğer keseyi görürsün ama bebeği göremeyebilirsin henüz bilgin olsun tamam 🙂🌸
Skaraman75 NobleMom merhaba bende kese gözüktü 6subatta gidip kalp atışını dinleyebilecez ama benim karnımda sanki şişlik var bu normal mi gebeliğin ilk zamanları
NobleMom Skaraman75 normal tabiki canım 🙂 ilk haftalar hazımsızlık ve gaz çok olur. Buna bağlı olarak karın şişer normal yani 👍🏻