Aasli-342874 Zbsbzc1 gece almamı söyledi fitil olarak aldım kaç gün kullanacağımı söylemedi 3 hafta sonra kontrolüm var
Nazlimmm NobleMom 🤣🤣🤣 normaldede uykuyu seven bı tip değilim az uyumayı severim bütün hamileliğin boyunca uyudum ya
NobleMom Skaraman75 normal tabiki canım 🙂 ilk haftalar hazımsızlık ve gaz çok olur. Buna bağlı olarak karın şişer normal yani 👍🏻
Babyykmz kubrayilmaz35 aslinda internette 5000 ustu ikiz desede ilk haftalarda cok yuksek cikmasi ikiz ihtimali doguruyor bence. Doktora danişmak lazim 😍
NobleMom 555eeee67 Canım kalp atışını duydun mu duydun 🙂 doktorun sana bi sorun var dedi mi peki? Olsa söylerdi emin ol. Bir sorun yokken sorun aramayın rahat olun biraz 🙂
Cisill NobleMom 5+5 günlüğüz pazartesi keseyi görmek için doktora gidecem bel ağrısı, kasık ağrısı ve gaz mevcut henüz bulantı yok inşllahta olmaz 🙏🙈
555eeee67 Cisill evet 6 haftaya 2 gun falan geçerken gitt kalp atışında duy bende de yok idi o zamanlarda 2 3 gundur midde bulantisi yaşayıram diksinyorym hər şeyden
555eeee67 NobleMom bende düşük ihtimal var die yatak rejimi yazdı bana bi sürü ilaç 100 tane ilaç yazdı