mercimekkkannesi ByzzS ben de bugün gittim 2419 beta keseyi gördüm bebek için iki hafta beklycez dedi doktor
Ebrarasln Merhaba kızlar geçen hafta kese gördük 12 mm bebişi göremedik 6 hafta 1 gün yazıyordu lekelenmem olunca beta hcg verdim 18065 çıkmıştı doktor 2 gün sonra tekrar istedi 18624 çıkmış ilk haftalar katlanarak artmıştı ilerleyen haftalarda daha mı az artıyor bugün çok az kalp atışı var dedi devlet hastanesi cihazlar eski yarın başka hastaneye gideceğim gerçi
NobleMom Ebrarasln canım benim bildiğim 12. Haftaya kadar böyle iki katı şeklinde artması gerekiyor ama bi doktoruna sor. Burdan bişey söylemeyelim şimdi doğru olmaz. İnşallah sağlıklıdır bebişin 🌸
tatliheyecanim02 NobleMom ben 4 buçuk haftalikken öğrendim betam 197 çıktı cok mu düşük acaba herkes 5000 vs yazmis kafama takıldı
Lavess İyi akşamlar kızlar. 1 ve 2. Beta sonucum 22 Ocak : 53,90 26 Ocak : 475.00 Sizce normal mi ? Şuan 4 haftalık gözüküyor kese henüz görmedim
Nurdrmz_24 NobleMom kızınız kaç yaşında hayırlı olsun bende 2. Gebelik için hazırlanıyorum bu ayki adetimi bekliyorum inşallah hayırla sonuçlanır
Nurdrmz_24 NobleMom benim de bir kızım var aralarında 1 yaş olabilir iyi mi kötü mü bilemedim sizinkini sormak istedim :)
Zenfira22 Ben gitdim doktora bişey göremedik dedi çok tez ayın 30 u gidicem . Bu gün 5hafta oldu . 30 u gidince görünürmü kese?
Nurdrmz_24 esmerella37 valla ayıptır söylemesi bende ishal durumunu yaşıyorum batmalarım oluyor ayaklarım üşüyor daha doğrusu ısınmıyor değişik hallerdeyim inşallah hayırlısı olur 😌
NobleMom tatliheyecanim02 herkesin hcg si farklı olur canım. Hafta hcg ye göre hesaplanmaz zaten. Önemli olan iki günde bir %60 artması 🌸
Piraye21 NobleMom şuan 13 haftalık olduk bizde planlı bir gebelik olmasa haberim bile olmazdı mide bulantısı hiç yaşamadım hamilelikten önce bel ağrım vardı oda sadece arttı ve çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum bı iş yaparken kalp atışlarını da 5+5 duydum ama doktorum duyamayabiliriz de haftaya yine baktır demişti dünyanın en güzel melodisiydi bence ☺️