• Gebelik
  • PROGESTAN AGIZDAN 200 ml acil bi bakarmısınız

Kızlar 26+0 haftadayım geçen nokta pembe kanamam oldu acile gitim doktor gene progestan verdi ama sabah 1 akşam 1 bu haftalarda kullanan varmı bana sabahları yan etki ateş ve kusma yapıyor napmalıyım sizce

zeynepmom34 bende 22+2 kese göründükten sonra başladım halen kullanıyorum .

oznr_ fitilinide ikili şekilde bi tık büyüyü vermişti bence bu agızdan içilenle fitil olanlar farklı diye biliyorum

bitterciko bende 7. Haftamda özel doktorum başlatmıştı sonra bıraktırdı acildeki doktor verince tekrar başladım ama ben günde 1 içiyordum bu günde sabah akşam yazmışş

zeynepmom34
      Fitil olarak alabileceğini söylemedi mi ? Bana doktorum tansiyonunu düşürebilir, o yüzden fitil olarak kullan demişti. Hem fitil olarak daha iyi etki ediyor

• [silindi]

zeynepmom34 doktorunuza sormadan kullanım şeklinizi değiştirmeyin şikayetlerinizi söyleyin ona göre yardımcı olsun bence

zeynepmom34 hayır mg farkı var biri 100mg diğeri 200 ikisi de aynı hem oral yolla hem vajinal fitil olarak kullanilabilir

En etkili yöntem fitildir . Gunde 2 defa uygulayabilirsiniz.haftaniz buyukmus neden kanamaniZ oldu ki😌

zeynepmom34 ben vajinal fitili beceremediğim için ağızdan alıyorum genelde yemeklerden sonra daha sakin geçiyor etkileri .

Gulbeseker21 iş falan yapmadım ama heralde sandelyeye öıkmıştım yüksek yerden bişe almak için o yüzden büyük ihtimalla

zeynepmom34
              Fitil olarak kullanabilirsin onu o şekilde kullan istersen. Doktorunun numarası varsa eğer mesaj atıp, fitil olarak kullanıp kullanamayacağını hem aklında soru kalmaması hem doktorunun tavsiyesi üzerine öğrenmen açısınsan sorabilirsin. Ben fitil olarak kullandığında 6 haftalıktım