Gulbeseker21 zeynepmom34 bunu bana da verdi . C grubu oluyo penilisin grubu diye kullanmaya korkuyorum acikcasi. Siz kullandiniz mi
oznr_ zeynepmom34 evet aynen bunlar sadece miligram olarak değişiyor içerik aynı yumuşak kapsül yani iki türlü kullanılıyor
zeynepmom34 Gulbeseker21 bende idrarda kaşıntı ve yanma vardı bundan vermiş bunu kullandım 2 kere yatöadan geçti şükürler olsun
Gulbeseker21 zeynepmom34 evet diyarbakirliyim ama Istanbulda yasiyorum tayinciyiz insallah donecez yine memletimize
oznr_ zeynepmom34 ağız yoluyla yan etkileri biraz fazla ben beceremediğim için akıyorum ama yemekten yarım saat sonra çünkü mide bulantısı aşırı oluyor biraz sersemletiyor
zeynepmom34 oznr_ canım bende yan etki yapmıyordu ama gece alınca bişe yok sabah kahvaltı yapıyorum 1 saat sonra ilaci içiyorum yediklerimde birlikte suda içsem çıkarıyorum normalde kusan birisde değilim hamilelikte fazla kusmadım ama ilacı içinde suyu bile çıkarıyorum
Gulbeseker21 zeynepmom34 iyi masalllah enfeksiyon cok zor bi durum ya. Hepimizin basina geliyo Rabbim sifa versin insallah hepimize evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalim🤲
oznr_ zeynepmom34 Bende öyle oluyordum ilk zamanlar vajinal yolla almaya çalıştım baktım hiç olmuyor geri çıkıyor . İlk başlar iki lokma yiyip arada hemen ilacı içiyordum sende dene alışana kadar insan psikolojikmen bile yutmaya çalışınca reddediyor mide bir de 200 mg olunca büyük yutması insanı iğrendiriyor
Eva03 Kanamam az da olsa alttan atmaman için ağızdan al demiştir.13. haftaya kadar fitil olarak kullandım sonra doktorum kesti ilacı,16. Haftada hem su gelişi hemde kanama olunca tekrar başladım ve şuan 24. Haftadayim agzidan alıyorum ilacı.
zeynepmom34 Eva03 geçmiş olsun ben ben hep ağızdan aldım o yüzden sıkıntı yok ama bebek büyüdüğü içinmi ne ilaçla bielikte gündüz su içsem geri çıkıyor