Buseniizz bende sizi merak ediyordum. Gözünüz aydın ☺️ Bende yarın gidip suni sancı ile başlatılmasını isteyeceğim cuma gel dedi ama ne bekleyecek sabrım ne de vücudumun ağrısını çekecek hal kaldı. Tavsiye edeceğiniz daha kısa sürerdi şunu yapsaydım diyeceğiniz önerileriniz var mı ?
POZİTİF NORMAL DOĞUM HİKAYEM 🌸
gl12cn34 valla tam açılmaydı bebeğin kalbi yavaşladı diyip sezaryana zorladı ameliyathaneyi felan hazırlayın acil çabuk felan diye bağırmaya başladı öyle bir hırslandım ki tüm gücümle ıkındım 💕 Allaha şükür normal geldi çok teşekkür ederim 💕💕
Buseniizz sagsalim dogurmaniza çok sevindim Allah’ın izniyle inşallah bizde bebeklerimizi alırız kucağımıza 😇suni sancı da çok mu zorlandiniz peki bide kaç tane dikis atıldı açaba
Buseniizz amin inşallah rabbim bizleri iiyi insanlarla karsılastırsın 🌸🙏
Yeniden-burda2 ne desem bilmiyorum evet zorlu bir süreç gerçekten ama yaptığım şeyler bol yürüyüş bol bol yürüdüm koridorda demirlere tutunup sürekli otur kalk yaptım kalçamı aşağıya doğru salladım bir çok kez sonrasında pilates topu verdiler onun üstünde zıpladım ve sıcak duş alıp devam ettim çok zordu kolay diyemicem ama sonuç güzeldi 💕 inşallah sizin daha kolay geçer ve hemen bebeğinizi kucağınıza alırsınız ben sabah 8.52 den akşam 17.45 e kadar sancı çektim açılmam olduğu için belki kolay oldu ama bilmiyorum tam açılma olduğunda kendimi kaybettim hiç hatırlamıyorum çoğu şeyi
Edafmo amin inşallah teşekkür ederim 🌸
Nursemother kaç dikiş daha bilmiyorum ama bayağı attı alttan üstten onu yarın öğreneceğim şimdi odama geçtim. Suni sancı zordu ama ben normal doğum sancısını da bilmiyorum bu yüzden karşılaştırma yapamam ama her şeyin bir zorluğu var maalesef dayanacağım diye kendimi yırttım
Miniklerim22 aminn inşallah 💕
Buseniizz bende normal doğum istiyoeum inşallah Allah o güç kuvveti bana da verir
Buseniizz sana varya helal olsun o doktoru da cidden şikayet etmek lazım böyle psikopatını hiç görmedim. Resmen o manyağa rağmen aslanlar gibi doğurdun maşaallah sana
SeKa26 hiç acıtmıyo canım hiç korkma ben kendim yapmak istemiştim çok kolaydı kendim yaptım
Nursemother amin inşallah siz kendinize inanın gerisi önemli değil bir engel olmadıkça yaparsınız
fatiss valla bende hem hemşireye teşekkür ediyorum hemde anneme 🤣🤣
SeKa26 yok yok hiç acımıyor ondan yana endişeniz olmasın bir sıvı enjekte ediyorlar ama öyle acıtan bir şey değil zaten iğne felan da değil o yüzden rahat oluyor
Seydacavdarr çookk teşekkür ederimm ❤️❤️ valla son dakika suyum patlamış açılmam tamamen olmuş kalbi yavaşladı diye sezaryan dedi o kadar kötü oldum ki onca acıyı ben boşa mı çektim öyle şey mi olur dedim inşallah normal doğum isteyen herkes benden daha rahat şekilde bebeğine kavuşur
Buseniizz inşaallah canım benim yaa çok şükür ona rağmen istediğin şekilde kavuştun yavruma. Hiç değilse keşkesiz bi doğum oldu hiç bi pişmalık yaşamıycan
Buseniizz doktor neden sezeryan yanlisiydi.? Bide kac kilo dogurdunuz bebisi