25.01.2023 kızlarr doğum yaptım ❣️ saat 17.45 de 💕 öncelikle doktorumun sezeryan olayında ısrar etme durumunu biliyorsunuz bende suni sancı isteyerek doğumu başlattırdım. Sabah 7 de hastaneye geldik detaylı olarak anlatacağım umarım yardımcı olabilirim 💕 8 gibi lavman yapıldı. 08.52’de de öncelikle 8 damla olarak olarak suni sancım başlatıldı. Sonrasında tabi beni ve bebeği şoka sokmak istemediler bu yüzden yavaş yavaş 4-5 bazen de 3-4 damla şeklinde yükselttiler. 8 di 13 oldu 18 oldu felan o şekilde gitti başlarsa mükemmeldim saat 12 ye kadar hiç öyle beni sancı zorlamadı ama yordu. Zaten 3 cm açılma ile gitmiştik 5 cm oldu bayağı bekledik tabi bende çok kötü oldum dayanamıyordum artık çünkü açılmam ilerlemişti. 7-8 cm di ve 2 cm daha açılması gerekiyordu sonra doz biraz daha arttı ve kalçamdan iğne yaptılar derken suyum gelmedi ama kanamalarım arttı sıcak duşa girdim sonrasında pilates topunda biraz hareketler yaptım. Ama dayanamıyordum artık anneme yalvarmaya başlamışım nolur kurtar beni diye ahahah sonra doktorum geldi baktı tam açılma ve suyumu patlattı bir anda beni panikletti ve sezeryana almak istedi. Ben hemşirelerle ve ebelerle konuşurken hep normal istediğimi söyledim Allah razı olsun onlardan gerçekten tam doktorum geldi bebeğin kalp atışı yavaşladı sezaryana acil dedi ben bir ıkındım o esnada annem ağlıyor eşim ağlıyor felan kaynanam felan kapıdalar hemşireler koşturdu ben bi ıkınmışım olduğu gibi geldi bebek oh be dedim Allaha şükür 🤣 hiç acım sancım hiç bir şeyim kalmadı geriye sadece duygusal anlar kaldı ve şimdi bebeğimle odada yatıyoruz
Herkese kolay doğumlar diliyorum bir avazda inşallah süreç çok zor oluyor ama asla pes etmeyin çünkü sonuç çok güzel 💕