25.01.2023 kızlarr doğum yaptım ❣️ saat 17.45 de 💕 öncelikle doktorumun sezeryan olayında ısrar etme durumunu biliyorsunuz bende suni sancı isteyerek doğumu başlattırdım. Sabah 7 de hastaneye geldik detaylı olarak anlatacağım umarım yardımcı olabilirim 💕 8 gibi lavman yapıldı. 08.52’de de öncelikle 8 damla olarak olarak suni sancım başlatıldı. Sonrasında tabi beni ve bebeği şoka sokmak istemediler bu yüzden yavaş yavaş 4-5 bazen de 3-4 damla şeklinde yükselttiler. 8 di 13 oldu 18 oldu felan o şekilde gitti başlarsa mükemmeldim saat 12 ye kadar hiç öyle beni sancı zorlamadı ama yordu. Zaten 3 cm açılma ile gitmiştik 5 cm oldu bayağı bekledik tabi bende çok kötü oldum dayanamıyordum artık çünkü açılmam ilerlemişti. 7-8 cm di ve 2 cm daha açılması gerekiyordu sonra doz biraz daha arttı ve kalçamdan iğne yaptılar derken suyum gelmedi ama kanamalarım arttı sıcak duşa girdim sonrasında pilates topunda biraz hareketler yaptım. Ama dayanamıyordum artık anneme yalvarmaya başlamışım nolur kurtar beni diye ahahah sonra doktorum geldi baktı tam açılma ve suyumu patlattı bir anda beni panikletti ve sezeryana almak istedi. Ben hemşirelerle ve ebelerle konuşurken hep normal istediğimi söyledim Allah razı olsun onlardan gerçekten tam doktorum geldi bebeğin kalp atışı yavaşladı sezaryana acil dedi ben bir ıkındım o esnada annem ağlıyor eşim ağlıyor felan kaynanam felan kapıdalar hemşireler koşturdu ben bi ıkınmışım olduğu gibi geldi bebek oh be dedim Allaha şükür 🤣 hiç acım sancım hiç bir şeyim kalmadı geriye sadece duygusal anlar kaldı ve şimdi bebeğimle odada yatıyoruz
Herkese kolay doğumlar diliyorum bir avazda inşallah süreç çok zor oluyor ama asla pes etmeyin çünkü sonuç çok güzel 💕

Buseniizz rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah canım Hoşgeldi ❤️ inşallah bizimde dogumumuz senin kadar kolay olur amin 🌸🥰🥰

Buseniizz ay cok sevindim cok cok gecmis olsun allah anali babali buyutsun . Doktora galip gelmissiniz helal olsun size .bu hikayede en cok merak etttigim doktorun dogum sonu tepkisi ne oldu.

Ay cok güzel yaa gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün 🤲🤲🤲🤲❣️

fatiss dikişimi yaptı ve helal olsun sana acı eşiğin çok yüksekmiş dedi dikişi bile hissetmiyorsun valla helal felan dedi bir de beni sezaryana alacaktı o esnada ben tüm gücümle ıkındım hemşire karnıma bastırdı ve annem sağolsun geçti başıma hadi geldi biraz daha bu kadar acı çektin boşuna olamaz hadi tüm gücünle felan diye son gaz destek verdi sonra da diyor ki annen efsane motive verdi sana çok güzel motive etti anne baya iyi felan diyor 🤣🤣

Buseniizz kendi çabanla doğum yapman beni cok duygulandırdııı. Öncelikle Allah analı babalı büyütsün ve cabadan ötürü seni tebrik ederim ❤️ O doktorunu orda olsa parçalardım heralde sen canla başka normal doğum için çabala onca sancı Çek o orda hala sezeryan diyor şaka gibi

Buseniizz bende sizi merak ediyordum. Gözünüz aydın ☺️ Bende yarın gidip suni sancı ile başlatılmasını isteyeceğim cuma gel dedi ama ne bekleyecek sabrım ne de vücudumun ağrısını çekecek hal kaldı. Tavsiye edeceğiniz daha kısa sürerdi şunu yapsaydım diyeceğiniz önerileriniz var mı ?

gl12cn34 valla tam açılmaydı bebeğin kalbi yavaşladı diyip sezaryana zorladı ameliyathaneyi felan hazırlayın acil çabuk felan diye bağırmaya başladı öyle bir hırslandım ki tüm gücümle ıkındım 💕 Allaha şükür normal geldi çok teşekkür ederim 💕💕

Buseniizz maşallah, kendi çabanla çok güzel bir doğum olmuş💕 sağlıklı ömürleri nasip olsun inşallah miniğin 💕

Buseniizz sagsalim dogurmaniza çok sevindim Allah’ın izniyle inşallah bizde bebeklerimizi alırız kucağımıza 😇suni sancı da çok mu zorlandiniz peki bide kaç tane dikis atıldı açaba

Yeniden-burda2 ne desem bilmiyorum evet zorlu bir süreç gerçekten ama yaptığım şeyler bol yürüyüş bol bol yürüdüm koridorda demirlere tutunup sürekli otur kalk yaptım kalçamı aşağıya doğru salladım bir çok kez sonrasında pilates topu verdiler onun üstünde zıpladım ve sıcak duş alıp devam ettim çok zordu kolay diyemicem ama sonuç güzeldi 💕 inşallah sizin daha kolay geçer ve hemen bebeğinizi kucağınıza alırsınız ben sabah 8.52 den akşam 17.45 e kadar sancı çektim açılmam olduğu için belki kolay oldu ama bilmiyorum tam açılma olduğunda kendimi kaybettim hiç hatırlamıyorum çoğu şeyi

Nursemother kaç dikiş daha bilmiyorum ama bayağı attı alttan üstten onu yarın öğreneceğim şimdi odama geçtim. Suni sancı zordu ama ben normal doğum sancısını da bilmiyorum bu yüzden karşılaştırma yapamam ama her şeyin bir zorluğu var maalesef dayanacağım diye kendimi yırttım