Bu dediklerinizi yapıcam çünkü önüne geçemiyorum yemenin yemek çok yemiyorum ama dediğiniz gibi şeker tüketiyodum nescafe vs bunları şekerli içiodum ve çikolata çok yer oldum son zamanlarda.
3babyannesy Oznurtopal Canankyaisk
25 haftalık çok kilo aldım
Sehersngl 11 kilo almışsınız bende 10 kilo almisim gebeliğin başından beri bende şuanda 25+6 yım 😶🌫️
- Düzenlendi
2023bebegim ne güzel son gebeliğiniz benimde öyle olsa keşke gebeyken kilo verilebilir mi ki ya da son aylarda almasam.
Minik_annee evet fazla almışım maalesef 😏
Elif0111 beyaz ekmek kustuğum dönemlerde çok yedim çünkü midemi durduran tek şey tosttu.
Sehersngl tabiki kilo vermek bebek aciisndan daha iyi siz kilo almıyorsunuz ama bebek gelisiyor bazende siz çok alıyorsunuz ama size zarar bebek için faydası yok sadece siz alıyorsunuz bebek almıyor önemli olan bizim değil bebeğin kilo alımı mesela ilk gebeligimde ilk 7 ay yemek yemememe rağmen okadar kilo aldım sonrakilerde yedim ama almadım verdim buda değişik 😂😂
2023bebegim sizinkide değişik olmuş 😄 nasıl verebilirim ki şimdi . Bundan sonra almsam bu kilo da kalsam da çok iyi olur ama.
Sehersngl aynn vermeye değil almamaya çalışın sizin için kafi çünkü hızlı kilo almışsınız özellikle son aylar daha çok alınıyor
2023bebegim evet çok hızlı aldım inşallah dikkat edicem.