• Gebelik
  • 25 haftalık çok kilo aldım

Bu dediklerinizi yapıcam çünkü önüne geçemiyorum yemenin yemek çok yemiyorum ama dediğiniz gibi şeker tüketiyodum nescafe vs bunları şekerli içiodum ve çikolata çok yer oldum son zamanlarda.
3babyannesy Oznurtopal Canankyaisk

Sehersngl 11 kilo almışsınız bende 10 kilo almisim gebeliğin başından beri bende şuanda 25+6 yım 😶‍🌫️

2023bebegim ne güzel son gebeliğiniz benimde öyle olsa keşke gebeyken kilo verilebilir mi ki ya da son aylarda almasam.

Elif0111 beyaz ekmek kustuğum dönemlerde çok yedim çünkü midemi durduran tek şey tosttu.

Sehersngl tabiki kilo vermek bebek aciisndan daha iyi siz kilo almıyorsunuz ama bebek gelisiyor bazende siz çok alıyorsunuz ama size zarar bebek için faydası yok sadece siz alıyorsunuz bebek almıyor önemli olan bizim değil bebeğin kilo alımı mesela ilk gebeligimde ilk 7 ay yemek yemememe rağmen okadar kilo aldım sonrakilerde yedim ama almadım verdim buda değişik 😂😂

2023bebegim sizinkide değişik olmuş 😄 nasıl verebilirim ki şimdi . Bundan sonra almsam bu kilo da kalsam da çok iyi olur ama.

Sehersngl aynn vermeye değil almamaya çalışın sizin için kafi çünkü hızlı kilo almışsınız özellikle son aylar daha çok alınıyor

Sehersngl benimde çok bulantım oldu aynen hep tost yedim :) ama kepekli tost ekmeğine yaptım 😀

Sehersngl valla bende çok kilo aldım 59 ile kaldım 57 ye düştüm önce şimdi 77 yım ve 32+1 deyim . ama bakın hiç 20 kilo almış gibi durmuyorum :) kimse inanmıyor o kadar kiloya

Nhlhmz11 yaa maşallah güzel anne 🧿 bende tam olarak aynısını yaşıyorum 35 haftalığım 62yle hamile kaldım şuan 80 kiloyum 😏 görenler çok şaşırıyor bu kadar kiloya ama maalesef durum bu

Seysey olsun bebeklerimiz besleniyor :) gider bu kilolar doğumdan sonra :) teşekkürler bu arada 🙏🥰