33+4 te 2400 tu kilosu oglumun. Aslinda cokta zayif bir bebek degil bence bebeginiz normal yani kilosu. Yediklerimi siralayim size sizde yiyin ve yedikten sonra solunuza yatin yarin saat boylelikce besin akisi daha rahat oluyor bebege;
1 tane muz kesin yiyorum ara ogunlerde kuru incir,trabzon hurmasi meyve olanida yiyorum kuru disi pudrali olanida yiyorum evde hangisi varsa. Her sabah ya tahin pekmez yiyorum yada helva yiyorum canim hangisini istiyosa. Arada kahvalti yerine kendime bol kasarli tost yapiyorum. Haftada 2 balik yiyorum 1 gun et 1 gun tavuk diger gunlerde ve ana yeneklerin yaninda mutlaka bol yesillikli salata yada sebze yemegim oluyor. Sebze yemekleri bebekelre encok kilo aldiran seylerden. Portakal sıkıp içiyorum mandalina yiyorum mevsimi diye. Rutin yaptigim seyler bunlar hamile degilkende boyle besleniyordum simdide ayni devam ediyor 1 hafta onde gidiyor bebegim
33+4 Su azalması / Kilo azlığı
Gulden91 teşekkür ederim tüketeceğim yazılan herşeyi
Babykalamar maşallah bebeginize bizde de 1 hafta öndeydi ne olduysa 31 haftadan sonra degişti dediklerinizi dikkate alacağım çok sag olum
Nohappymom99 balık ceviz yumurta süt et tavuk bunları bol tüket
Nohappymom99 suyun azligindan kiloda yanilma olabilir canim ona takilma bence
Nohappymom99 Canım nesquik ve süt çok iyi kilo aldırıyor demişlerdi bir dene istersen
Cayvarmiya teşekkür ederim gerçekten hepinize hepsini dikkate alacağım
Mello29 aa gerçekten mi çünkü doktor bi 2000kg birde 2200 ölçtüm dedi ama 2000yi ele alalım dedi
Biryabanci1 yedigim bir şey aslında ama yinede çok teşekkür ederim
Nohappymom99 bazen olabiliyor siz yemenize dikkat edin solunuza uzanin eminim kapatacaktir acigi🫶🏼
Nohappymom99 aynı haftalarda banada aynı şey oldu. Su azalması vardı. Hergün 2 bardak taze sıkılmış havuç suyu içtim. Hem kilo alımı normale döndü. 36 hafta oldum bugün kontrolde dr suyu çok iyi artmış dedi. Kiloda normale döndü. Hvuç suyunu ihmal etmeyin.
Yukarıda yazılanlar dışında ıspanak, brokoli, Avokado da kilo aldırıyor diye duymuştum . Sabahları da yumurta mutlaka tüketmeye çalışmak gerekiyor.
Babykalamar inşallah ya
nsaydn bu gün hemen başladım bende su 2L içiyodum onuda 3e çıkardım pazartesi kontrol var bakalım inşallah güzel haberler alırız
Betulaa Çok teşekkür ederim dikkat edecegin
Şöyle bir güncelleme yapayım
Su 3L tükettim günde 1 bardak havuç suyu içtim.
Protein ağırlıklı beslendim
Muz, tavuk,yumurta,kaşar P, yogurt,nesguik tükettim.
Suyu normale döndü. Kilosuda arttı haftası ile uyumlu çok şükür. Başlık üste çıksın diye yazıyorum belki konu bu durumu yaşayanların dikkatini çeker. Bana yazan arkadaşlarada tekrardan çok çok teşekkürler Allah razı olsun 💙💙💙💙💙
- Düzenlendi
Nohappymom99 birde ful olarak sola yattım etkisi varmı tabi bilemem lakin genel olarak sağa yatıyodum hep onu düzettim artık ful sola yatıyorum💙