5 gün sonra

Muzicannn
Bende normal doğum yaptım aynı gün benle beraber 28 kişi doğum yaptı sezeryan yapmıyorlar kesinlikle devlette normal doğuma zorluyorlar, sezeryan katı da normal doğumda doluydu

@“Habibe-280328”#p

Habibe-280328 merhaba canım evet doğum yaptım, sezeryan katı ve normal doğum katı ayrı, normal doğumda odalar tek kişilik kaldığın odada doğum yaptırıyorlar ertesi gün normal odaya alıyorlar o da sezeryan katında Kİ odalar 2 kişilik oraya alıyorlar o yüzden sezeryan katı kalabalık, benim doğum hikayem biraz farklıydı ama hastane güzeldi doktorlar da iyi, bazı ebe ve hemşireler biraz ters Ona da tepkini gösterirsen sesini çıkaramıyorlar

Gulsum34 ayrıntılı anlatabilir misiniz sancı odasına refakatçi alınıyor mu. Odalar nasıl kaç kişilik vs

ayseyma_omer merhaba canım evet bayan birisini alıyorlar benim yanımda annem vardı doğum olunca odadan çıkardılar doğumdan sonra tekrar aldılar

Habibe-280328 canım nöbetçi doktor kimse o yapıyor doğumu bana gündüz alttan muayene için erkek doktor gelmişti doğumumu bayan doktorlar ve ebeler yaptırdı

Habibe-280328 canım yanına bayan refakatçı alıyorlar sancı çekerken doğuma kadar yanında duruyor doğum esnasında çıkartıyorlar doğumdan sonra tekrar alıyorlar refakatçi olarak