Merhaba arkadaşlar, 35+2 yim öncesinde özele gidiyordum bana riskli doğum dediler hep sezeryan dediler 2 gün önce Kartal a gittim herşeyin normal olduğunu normal doğum yapabileceğimi söylediler, Kartal hastanesinde doğum yapan var mı? Sizce iyi mi orası? Gidip memnun kalan var mı

Ben oraya gidiyorum,bir cuma günü sabah 10 da gebe okuluna gidin doğum dersi oluyor ders bitiminde doğumhaneyi kadın doğum servisini her geri gezdiriyorlar.

Amine_erva aaa çok güzelmiş, peki doktorlar genelde erkek mi? Biraz çekiniyorum oyuzden tedirginim. Normalde özele gidiyorum ama fiyatlar çok yükselmiş devletide denemek istiyorum, gittiğiniz memnun kaldığınız Dr var mı?

Bende hep çekinerek gittim erkeğe denk gelmek istemedim çok şükür hep kadın doktorlara muayene oldum Elif Cansu Gündoğdu vardı güler yüzlü bi doktordu her ay farklı doktordan randevu alıyorum her ay gebe bakmayabiliyor doktorlar değişkenlik gösteriyor 🥰

hastaneyi çok övüyorlar araştırma olduğu için yoğun bakımı vs her şeyi var diye çoğu kişi doğum anında bile özelden bile buraya sevk edilen oluyormuş ebeler anlatıyordu her şeyi mevcut olduğu için tercih edilen bi hastaneymiş doğumu orda yapacağım nasipse iyi insanlar denk gelir inşallah hepimize

Amine_erva Allah iyilerle karşılaştırsın insaAllah ya bakalım bende olmadı bir denerim, sağlıkla kucağına al insaAllah bebişi ♥️

20 gün sonra

Gulsum34 Beeennnn dün yaptım. Burası çok kalabalık. Carsaf battaniye yetiştiremiyorlar. Çarşafınız kirlense BİLe onla kalıyorsunuz. O kadar kalabalık ki boş yatak boş oda yok. Ve bnce hiçbir araştırma hastanesinde Doğum yapılmamasıymış. Bnm sezeryanım uzman doktorlar eşliğimde asıstanlarla yapıldı. Bnce o yüzden hu kadar zor bir doğum yasadım

Hatice_yildan çok şükür genel olarak iyiler. Arada tersler gibi konuşan bir kaç kişi çıkabiliyor ama o da sizin tutumunuzdan dolayı. Ancak hizmet yok. Yanımdaki kadının bebeğinin mama almasına karar verildi mesela. Kilo kaybettiği için. Sabah sekizde bebeğinize mama getircez dediler saat 13.45 de getirdiler.

Hatice_yildan bende o hastaneye gidiyorum orada doğum yapacağım erkek refakatçi yasak o yüzden kadın olmak zorunda demişlerdi doğumdan sonra eşiniz ziyaret saati gelip görüp gidiyor mahremiyetten dolayı böyleymiş

Amine_erva onu bile almıyorlar aynı odada iki kişi kalınca diğer bayan rahatsız olur diye almıyorlar tanıdık varsa öyle zar zor …

Minikkoalam11 bi bilgim yok maalesef ama genelde devlette zorunlu olmadıkça sezeryan yapmadıklarını okumuştum bu forum sitesinde

Hatice_yildan Tek kişi kalıyor o da kadın olmak zorunda. Babadan başka ziyaretçi kabul etmiyorlar. Baba da 15 dakıka kalabiliyor. Yemekler bir tas çorba tadından bahsetmeye gerek yok. Şekerli su( onlar kuru üzüm hoşafı diyo). İki tane galeta. İki gündür bunları yiyoruz. Sütümüz nasıl olacaksa 😂dışardan yemek getirmekte yasak

10 gün sonra