Muzicannn doktor ve ebeler nasıl.
Yaklaşımları falan
Kartal Lütfi kırkar hastanesi
Hatice_yildan çok şükür genel olarak iyiler. Arada tersler gibi konuşan bir kaç kişi çıkabiliyor ama o da sizin tutumunuzdan dolayı. Ancak hizmet yok. Yanımdaki kadının bebeğinin mama almasına karar verildi mesela. Kilo kaybettiği için. Sabah sekizde bebeğinize mama getircez dediler saat 13.45 de getirdiler.
Muzicannn eşimiz yada annemiz yanımızda kalabiliyor mu peki
Hatice_yildan bende o hastaneye gidiyorum orada doğum yapacağım erkek refakatçi yasak o yüzden kadın olmak zorunda demişlerdi doğumdan sonra eşiniz ziyaret saati gelip görüp gidiyor mahremiyetten dolayı böyleymiş
Amine_erva onu bile almıyorlar aynı odada iki kişi kalınca diğer bayan rahatsız olur diye almıyorlar tanıdık varsa öyle zar zor …
Amine_erva lütfü kırdarda sadece normal doğum mu oluyor acaba isteğe bağlı sezeryan yapıyorlar mı
Minikkoalam11 bi bilgim yok maalesef ama genelde devlette zorunlu olmadıkça sezeryan yapmadıklarını okumuştum bu forum sitesinde
Hatice_yildan Tek kişi kalıyor o da kadın olmak zorunda. Babadan başka ziyaretçi kabul etmiyorlar. Baba da 15 dakıka kalabiliyor. Yemekler bir tas çorba tadından bahsetmeye gerek yok. Şekerli su( onlar kuru üzüm hoşafı diyo). İki tane galeta. İki gündür bunları yiyoruz. Sütümüz nasıl olacaksa 😂dışardan yemek getirmekte yasak
Minikkoalam11 Şöyle söylim. Dün sezeryan bölümü ful doluydu. Normal doğum bölümü bomboştu. Ya normal doğum için gelen yok. Yada fazla uğraşmak istemediklerinden sezeryana alıyorlar. Bilmiyorum tabi bu bnm yorumum.
Muzicannn anladım canım teşekkür ederim
Muzicannn normal dogum yapanla sezaryen aynı odadamı kalıyor acaba ayrımı yoksa
Gulsum34 doğum yaptınız mı memnun kaldınız mı acaba
@“Habibe-280328”#p
Habibe-280328 merhaba canım evet doğum yaptım, sezeryan katı ve normal doğum katı ayrı, normal doğumda odalar tek kişilik kaldığın odada doğum yaptırıyorlar ertesi gün normal odaya alıyorlar o da sezeryan katında Kİ odalar 2 kişilik oraya alıyorlar o yüzden sezeryan katı kalabalık, benim doğum hikayem biraz farklıydı ama hastane güzeldi doktorlar da iyi, bazı ebe ve hemşireler biraz ters Ona da tepkini gösterirsen sesini çıkaramıyorlar
Gulsum34 ayrıntılı anlatabilir misiniz sancı odasına refakatçi alınıyor mu. Odalar nasıl kaç kişilik vs
Gulsum34 sancı çekerken yanına birini aliyolarmi ya onu biliyomusunuz peki
Gulsum34 birde normal doğuma erkek Dr giriyomu acaba denk geldinizmi
ayseyma_omer merhaba canım evet bayan birisini alıyorlar benim yanımda annem vardı doğum olunca odadan çıkardılar doğumdan sonra tekrar aldılar
Habibe-280328 canım nöbetçi doktor kimse o yapıyor doğumu bana gündüz alttan muayene için erkek doktor gelmişti doğumumu bayan doktorlar ve ebeler yaptırdı
Habibe-280328 canım yanına bayan refakatçı alıyorlar sancı çekerken doğuma kadar yanında duruyor doğum esnasında çıkartıyorlar doğumdan sonra tekrar alıyorlar refakatçi olarak