Arkadaslar bugun ignemin 10.gunu inanilmaz derecede sirt agrisi var.Karin ve kasık agrisi da var ve gaz.Sizce olumlu sonuc almia miyimdir ve ne zaman test yapmaliyim?

Benimde bugün çatlatma iğnemin 10. Günü sol yumurtalıkta 2 yumurtam vardı bu ay bendede sol kasığımda ve belimde ara ara batmalar oluyo sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah

Ben de 11. Günümdeyim ara ara bel sırt ağrım oluyor , şişkinliğim de var karnımda gaz gibi. Başka da belirtim yok gibi. Test için tutuyorum kendimi 🫣

Benimde 6.günüm iğne vurduralı aynı belirtiler bende de var kasıkta batma ağrı sırt ve bel ağrısı inanılmaz şekilde Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en yakın zamanda güzel haberler alalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

mother2 gaz sişkinlik karin agrisi öldüm ya.Sirtim da kirilcak gibi.test yapmayi cok istiyom da ignenin etkisinden pozitif cikma durumu var diye yapamiyom catlicam meraktan

Belinay0922 cuma-cumartesi gibi düşünüyorum 13-14. Günler olacak o zaman. Ama önce bir evde test yapıp sonra kan testi veririm diye düşünüyorum. Direkt kanda negatif görürsem çok üzülücem çünkü biliyorum 😐

Belinay0922 amin canım hepimizin inşallah 🙏 birbirimize dua edelim. Allah isteyen herkese nasip etsin

Belinay0922 bende senin gibiydim gazim cok vardi oluyordum kasik gibi degil de tam orda yeri agriyordu yani rahmim 10 gun yaptim negatifti 13 gun yilbasi gunu bi yaptim cift cizgi inanamadim aama allahin kimi ne zman sevindirecegi belli olmuyor umarim senin bebisin de seninledir

mother2 😍 başka ne gibi belirtileriniz vardı ? Siz de çatlatma iğnesi mi oldunuz?

Ben de catlatma ignesi kullanmıştım aşırı derecede belim agriyordu, uyuyamıyorum ağrısından. Kasimlarimda da batma oluyordu. İğne vurulduğum günü de sakınca 15. Gun pozitifi gördüm. Kaset testte nerdeyse görülmeyecek kadar silikti. Negatif sandim içini sokunce çizgiyi farkettim, ardından erken gebelik testinde de silik cizgi çıkınca kan verdim ve değerim 65 ti.

Melike3435 rahim agrim bel agrim gazzz sancim vardi felaket sekilde evet catlama ignesi olsum aralikta suan 7 haftalik olduk

mother2 çok tşk ederim canim amin.rabbim seninde bebişini de sana bagislasin insallah bian once saglikli sekilde kucagina alirsin🤲

Umudum31 bende suan sizin gibiyimm insallah pozitifi gorurum🤲rabbim siizn bebişinizi de size bagislasin

Belinay0922 Amin ins rabbim isteyem herkese nasip eylesin. Ben 3.5 yıl sonra mutlu haberi aldim