• Erken doğum riski yasayanlar

Yazelimm benim de maximum 3 mm uzadı o yüzden sordum. İnşallah sizin de böyle devam eder de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

1PrensAnnesi ben detaylı ultrason yaptırmadım rahim ağzımla ilgili de bir şey demedi dr :/ sormam gerekir mi acaba sorun var mı diye yoksa herhangi bir muayenede olsa anlar mıydı :/

Tuuba2336 ben de çok ciddi yan etkileri olduğunu okumuştum o yüzden akşam 9-9.30 gibi içiyorum çok şükür bir sorun olmadı. Benim karnım aşırı sert oluyordu. Sanırım doğurana kadar içicem.

Ya benımde ılk gottıgım doktor bır gun çift rahımlısın dedı defalarca gıtmıstım o gun ole soledı bunu 8 haftalık hamıleyken ultrasondan bakarak soledı. Sonra şehir değiştik yeni bir doktora başladım kesınlıkle ole bısey yok neden boyle bır teshıs koydu sana anlamadım dedı. Şimdi bu doktora devam edıyorum 24 haftalıgım ama hep kafamda var ya dıger doktorun dedıgı dogruysa diye😔 Arastırdıgıma gore teshısın ultrasonla konulması zormuş. İlaçlı mr falan cekıolarmıs normalde. Tabi hamilelikte bole seyler yapılamıo. İnş bir sorun olmaz bebeğim erken falan dogmaz ve son doktorum haklıdır🙏

Icot cnm zten belirtilerden anlıyo ilk başta kasık ağrısı kanama bel ağrısı gibi problemlerlede gösterio kendni eğer öyle bşy olsa fark ederdi doktorun ki baya ileride senin gebeliğin bakmştır bence ☺

• Icot bunu yanıtladı.
    • Icot bunu beğendi.

Icot 🙂🙂🙂 son gideceğin muayenede sor bari doktoruna ultrasondan ölçüo zaten❤

• Icot bunu yanıtladı.
      • Icot bunu beğendi.

[bilinmeyen] aanladım geçmiş olsun benimde annem geldi ama 32 ye kadar yatacaksın dedi 2 haftadır yatıyorum su an 26.haftadayız.sağlıkla geçer inşallah su zamanlar

5 gün sonra