Kızlar tahmini 69 günümüz kaldı çok heyecanlıyım sizde durumlar nasıl, hazırlıklar ne durumda? Ben hala hastane çantamı hazırlayamadım. Kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleşti odasına ama bir türlü çantaya geçemedim🤦♀️
Son 69✨
Tbayram son 68 kiyafetlerin 3te 1 yikandi kalanlari yikanmayi ve utulenmeyi bekliyor:( keske daha erken yapsaydim 🥹
denizarenmom Bende biraz heyecan yaptım yerleştirmek için o yüzden erken yaptım yoksa hala yapmamış olabilirdim üşenirdi🤭 Bide çok kıyafet almadım o yüzden çabuk halledebildim. Hastane çantasına koyacakları ayarlayamıyorum kafamda bi türlü o yüzden yapamıyorum 🤷🏻♀️
Tbayram ay inanır mısın bende hastaneye en gerekli ne koyabilirim diye düşünmekten strese giriyorum salağa döndüm iyice çocuğun dolabını açıyorum bi valize bakıyorum bi kıyafetlere geri kapatıyorum vahiy gelecek herhalde hazırlamam için🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 37 gün kaldı belki daha az 🥲
denizarenmom canım geçen post açmıştın ya kıyafetler çekti diye kurtabildin mi ütülenince düzelir diyorlardı?
Tbayram son 37 benim bile tam değil hala çanta hep bir eksik hep bir eksik :))
anayimbenanaaaa kurudular utulemedim daha o gece kendimi cok uzdum sonra dedim amaan cana gelmedi sonucta😂
Tbayram ben dunyayi almisim ne gerek varmis sanki🥹 simdide cok useniyorum keske sundan 2-3 hafta once bitirmis olsaydim bende
anayimbenanaaaa Bende aynı durumdayım doğru düzgün bir liste yapamadım kafam çok karışıyor ama yapıp bir an önce de çıkartmak istiyorum aradan hep aklımda çünkü
denizarenmom Olsun artık ufak ufak kurutup oturup ütüleyin ayakta daha zor olur ama ne bileyim ben arkadan açıyorum televizyon sesini vs dikkatimi çok vermeme gerek olmayan ama ses olsun canım sıkılmasın diye öyle yapıyorum işleri çabuk bitiyor
annelinkoo En azından siz başlayabilmişsiniz 😊 Neler koydunuz
Tbayram cumartesi gecesi yikadim canim ilk postayi sansa o geceden beri dis agirisi cekiyorum yoksa cok enerjik bir hamilelik geciriyodum😢 su 3 gundur uyku bile uyuyamiyorum gecse lanet agri 1 haftada bitiririm
denizarenmom Çok geçmiş olsun inşallah geçer hemen🍀
Tbayram
ilkinde çok götürmüştüm gereksizleri çıkarınca daha sade bi çanta oldu sayıyorum hemen;
≈Bebek Çantası İçin≈
¡ beşli üç tane hastahane çıkışı + 1 tulum foto için,
¡ silikon kaşık-mama-hurma,
¡ ıslak mendil-bez-alt değişme örtüsü,
¡ ağız mendilleri ve yedek zıbınlar,
¡ Kur an ı Kerim,
¡ kalın ve ince battaniye,
¡ bikaç kalın çorap ve ekstra eldiven,
¡ pişik kremi,
Hatırladıklarım bunlar anne içinse;
¡ depend,
¡ üçlü iki tane kalın pijama takımı,
¡ iki t-shirt ve bir hırka,
¡ havlu kağıt,
¡ terlik-kalın çorap,
¡ ben kapalıyım bone şal aldım yanıma saç ister istemez açılıyo çünkü,ayrıca yazma da aldım,
¡ makyaj malzemeleri
¡ bikaç çamaşır,
¡ varsa rahatlatıcı veya süt yapıcı çay/nescafe,
¡ göğüs ucu balmı
Aklıma gelenler bunlar çantada olup ta hatırlamadığım olursa yazarım yeniden 🤗
Tbayram bizimde son 78 ne elbiseler tıkandı nede çanta hazır odası bile tam bitmedi
denizarenmom sizin postu görünce bende yıkamaya başladım benim aldıklarımda sizinkilerle aynı marka 30 derecede yıkadım baktım banada çok ufaldı gibi geldi ıslak birazda kırışık olunca çekme gibi görünüyor ütüledim yine eski formuna geri döndü
annelinkoo Teşekkür ederim liste için bana da fikir olacak😊
tazecikannee Başlayınca devamı geliyor sizde kendinizi zorlamadan hazırlıklarımızı başlayın az kalmış🍀
Tbayram son 67🥹 haftasonu eksiklerini tamamladım bu hafta da yavaş yavaş başlıycam halletmeye ufak tefek eksikler kaldı sadece 🙈 gün geçtikçe daha fazla heyecan yapıyorum iyice sabırsızlanıyorum bütün bebişler vaktinde zamanında gelsin inşallah🙏🏻🐣