Selmanur10 Nur87 Ben de mart başında kontrolüm var o zaman tekrar sorayım inşallah yükselmez hazirana kadar
Nur87 esraery doğumum 6 ocakta oldu sezeryan ama normal doğumu bilmiyorum 2022de bizede 6 bin 8 bin arası dendi 2023te malesef 12dendi 10binn indirim memur diye🤷
Nur87 Selmanur10 vallahi adamlar kac ayda bir zam yapiyorlar muayne ücreti 300tl ise 1 ay sonra bı bakiyoruz 420faln oluyor insallah dahada artmaz cok pahali doğumlar
esraery Hayriye1234 bende çok şaşkınım biri aydınlatsın kızlar doğumum yakın yılbaşından sonra artış olmuştu memurda olunca 6-8 civarı bi fiyat vermişlerdi şok oldum şuan 14.000’i görünce acaba fiyatlar mı arttı ://
Selmanur10 Nur87 Öyle gerçekten ben bir de Batmanda yaşamıyorum Siirtten gelip gidiyorum oranın doktoru iyi olunca 300 muayene ile başladım şu an 450 oldu zaten indirimlerden yararlanirsan biraz iyi ama her gelip gitmem kesin 2000 geçiyor
Nur87 Selmanur10 kesinlikle allah kolaylık versin insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız gerçekten ateş pahası eşim kac kisiyi araya koydu düşünün söyledikleri şey sizin ikibin indiriminiz zaten var başkada yapamayız
esraery Nur87 aynen canım suit oda ekstra ücrete tabii ikiz bebek için de değişebilir bilmiyorum Allah bağışlasın 🙂