Hayriye1234 Merhabalar. Batman yaşam hastanesinde Tahir Kaçar a muayene olan orda doğum yapan arkadaşlar dönüş sağlayabilir mi :)
Selmanur10 Hayriye1234 Bende Yasemin hocaya gidiyorum evet herkes kalabalık diyor ama çok ilgililer bence telefon da felan hemen dönüş yapıyor bir sıkıntı olunca ama diğer hocaları bilmiyorum bir de doğum ücreti ne kadar bilen var mı? 🙃
Hayriye1234 gizemaltun Ben de yasemin hanıma gidiyordum ama muayene kısa sürüyor sanki ve içeri 3 hafta birden alıyor. Soracağımı da unutuyorum hep bi hengame. Yaşamda hepsi mi aynıdır ki acaba
Hamileanne Hayriye1234 evet yaşamda öyle yapıyorlar nedense üç hasta birden içeri alıyorlar devlet hastanesi gibi onlarda öyle yapıyor
gizemaltun Hayriye1234 güneş hoca hastaları tek tek alıyor ben baya memnunum. Öncesinde Zeynep Burcu şekere gidiyordum ama o hastaneden ayrılınca güneş hanımla devam ettim
uzaydanbirisi Ben kürtajımı tahir hocada oldum , bence iyi bir doktordu yaşamda diğer kadın hocalar aşırı kalabalık oluyor ama tahir hoca erkek olduğu için galiba kadınlar pek tercih etmiyor , ilgiydi hoca 😌
Hayriye1234 uzaydanbirisi bir dahaki randevuda ona gideceğim. Instagram paylaşımları falan çok pozitif. Güzel ni enerji hissettik eşim de ben de. Bugün biraz lekelenmem olunca Instagram’da paylaştığı yazdım hemen dönüş yaptı. İnşallah memnun kalırım da yeniden doktor aramak istemiyorum
Hayriye1234 Hamileanne yaşam da hastane olarak daha hijyenik geldi. Doğum yapan arkadaşlar da öyle diyor. Bi kopamadım o hastaneden :) bir umut Tahir hocada rahat ederiz diye umuyorum ama
Hamileanne Hayriye1234 ben ikinci çocuğumu orda doğurdum melike hanım vardı orda memnun kalmıştım bi sıkıntı yaşamadım
Hilalr Hayriye1234 Tahir hocanın sezeryan dikişlerini çok övüyorlar ben 9. Ayımdayım her Tahir hocadan başkasına gitmedim sadece ilk öğrendiğimde 5 haftalıkken yasemin doktora gitmiştim hiç ama hiç memnun kalmadım ondan sonra Tahir hocaya gittim tek tek alıyor hastaları çok ilgili yani
Zeyzey72 Ben ilk seseryanımı tahir hocada oldm ve cok memnun kaldım şimdi ikinciye hamıleym doguma 1 ay kaldı ve devlet hastanesnde olmk ıstyrm
Hayriye1234 Hilalr ben de dün ilk kez Tahir neye gittim. Eşim de ben de çok memnun kaldık. Enerjisi harika. Ben de yasemin hocada başlamıştım ama içeri çok hasta alıyor. Tahir hocaya gittik uzun uzun ilgilendi vallahi çok memnun kaldım. 11+2 deyiz. Cinsiyetini bile görmeye çalıştı. Genelde bu haftalarda doktorlar asla söylemiyorlar ya
Hayriye1234 Selmanur10 insanın içine sinmedi gerçekten çok önemli ya. Her doktor mutlaka çok bilgilidir. Enerji uyuşsun yeter 🙃