Hayriye1234 güneş hoca hastaları tek tek alıyor ben baya memnunum. Öncesinde Zeynep Burcu şekere gidiyordum ama o hastaneden ayrılınca güneş hanımla devam ettim
Batman yaşam hastanesi Tahir Kaçar
Hayriye1234 ben ikinci çocuğumu orda doğurdum melike hanım vardı orda memnun kalmıştım bi sıkıntı yaşamadım
Ben ilk seseryanımı tahir hocada oldm ve cok memnun kaldım şimdi ikinciye hamıleym doguma 1 ay kaldı ve devlet hastanesnde olmk ıstyrm
gizemaltun AA merak ettim nereye gitti o ben doğumumu onda yapmıştım iyi bir doktordu.
Zezeeeyyldrm şu an Medical park hastanesinde Zeynep hanım
Hayriye1234 Tahir hocanın sezeryan dikişlerini çok övüyorlar ben 9. Ayımdayım her Tahir hocadan başkasına gitmedim sadece ilk öğrendiğimde 5 haftalıkken yasemin doktora gitmiştim hiç ama hiç memnun kalmadım ondan sonra Tahir hocaya gittim tek tek alıyor hastaları çok ilgili yani
Hilalr ben de dün ilk kez Tahir neye gittim. Eşim de ben de çok memnun kaldık. Enerjisi harika. Ben de yasemin hocada başlamıştım ama içeri çok hasta alıyor. Tahir hocaya gittik uzun uzun ilgilendi vallahi çok memnun kaldım. 11+2 deyiz. Cinsiyetini bile görmeye çalıştı. Genelde bu haftalarda doktorlar asla söylemiyorlar ya
Hayriye1234 Bende Yasemin hocaya gidiyorum evet herkes kalabalık diyor ama çok ilgililer bence telefon da felan hemen dönüş yapıyor bir sıkıntı olunca ama diğer hocaları bilmiyorum bir de doğum ücreti ne kadar bilen var mı? 🙃
Selmanur10 insanın içine sinmedi gerçekten çok önemli ya. Her doktor mutlaka çok bilgilidir. Enerji uyuşsun yeter 🙃
Hayriye1234 Aynen öyle doğum fiyatlarinizdan haberiniz var mı bilgi aldınız mı hiç?🙃
Selmanur10 hiç sormak aklıma gelmedi ya
Hayriye1234 kardeşimin Dr çök memnun
bendim Dr yasemin avsin bende yaseminde memnunum 🤗
Hayriye1234 14 bin yaptım sezeryanmi 6 ocakta
Nur87 Ben de mart başında kontrolüm var o zaman tekrar sorayım inşallah yükselmez hazirana kadar
Nur87 yaşamda mı 14 bin e 😳
Hayriye1234 bende çok şaşkınım biri aydınlatsın kızlar doğumum yakın yılbaşından sonra artış olmuştu memurda olunca 6-8 civarı bi fiyat vermişlerdi şok oldum şuan 14.000’i görünce acaba fiyatlar mı arttı ://
esraery bi post açıp sorsak ya
Hayriye1234 ay pardon ya yanlış yazdım 12bin dediler indirimli halı 10bin yaptırdık doğumu