Ness0 bende 37+3 oldum bugün doktorum 40 haftasina kadar beklicez dedi normal dogum okscak insallah eger gününe kadar gelmezse suni sanci verilcek dedi hala gelen giden yok bekliyoruz bakalim 🤷🏻♀️ bebegin kilosu kac canim? Ben en son 36+1 de gittigimde 2900gr demisti kilosu bi kac gün önde gidiyo dikkat et demisti🤷🏻♀️ Gebelik sekeri yüzünden karni kafasina göre daha büyük mü? Benim basta öyleydi sükür düzeldi🙏
Gebelik şekeri olan anneler kaçıncı haftada doğum yaptınız
_Gunes canım benim şeker bebeği hiç etkilememiş her şeyi normaldi ne bebekte ne suyunda herhangi bişey oldu şükür en son ilk 37 ye girince gittim kilosu 2970di,, doktor 1 hafta işte yürü egzersiz yap 1,5 cm açıklığım var bunları yap açıklığın artsın kendi gelmezse alıcam dedi şekerden dolayı bekletmiyorum dedi ama sen 40 a kadar beklersen bi anlamı kalmıcak almasının zaten doğumlar 40 haftaya kadar gerçekleşiyo burda da çok okudum hep erken alıyolar şekeri olan annenin bebeklerini
Ness0 ben almanya da kaliyorum canim almanya bu yönden cok farkli.. eger cocukda her hangi bi sorun yoksa suyu falan iyiyse o zaman bebegin kendisinin gelmesini bekliyorlar 40. haftaya kadar.. gelfi geldi gelmefi suni sanci alacagim o da gebelik sekerim var diye olmazsa yine en gec 42 haftaya kadar bekliyorlar bebegin kendisinin gelmesini 🤷🏻♀️sen sezeryan mi olacaksin? Burda cogunlukla normal dogum yaptiriyor doktorlar sezeryan sadece gerektikce..
_Gunes anladım canım orda nasıldır bilmiyorum burda da çok okudum erken aldıklarını bi tanıdığımın da şekeri vardı onunda 37 haftalıkken aldı ama bi sorun yoksa erken almanında bi mantığı yok tabi işte riske atmak istemiyolar sanırım burdakiler,, ben normal doğum yapıcam inşallah bi aksilik çıkmazsa doktor sezeryan yapalım gibi bişey demedi zaten şeker etkilememiş inşallah doğduktan sonrada bi sorun olmaz bazen solunum sıkıntısı çekebiliyorlarmış şekerden dolayı🥺
Gebelik şekeriniz geçti mi peki biri yazmıs ikinci çocuktan sonra kalıcı oluyo benim kaldı flan yazmış neye göre demiş anlamadm kesin mi yani bu😞