oykugngrr 19+3 bizimde bir oğlumuz olcak inşallah ❤️❤️ Hareketlerini hissetmeye başladınız mı acaba? Henüz bir hareket yok bizim oğlanda😬😬
GMA oykugngrr ben 15-16 haftadan hiss etmeye basladim İnsaAllah bu hafta sonu sizde hiss edersiniz🤗🤗 Cok guzel bi duygu😍
Snmrzgr0 oykugngrr merak etme canım tam 20. Haftama girdiğimde hissettim hemde dışarıdan görünen sert bi tekmeydi 1-2 haftaya hissedersin🤗
33mersin kızlar sizde de karin kasik bel agrilari oluyor mu daha 2gun once doktora gittim ama hep bi tedirginlik içindeyim 😑
oykugngrr 33mersin benimde ara ara kasık agrılarım oluyor hatta gaz agrısı gbi de oluyor karnımda.. ayrıca belimde agrıyor:(
Smye 33mersin bu ara benimde sırtım ve kaburgalarım batıyor 21. Hafta 4.günlük erkek bide üstüne grip bi şahane oldu 🤕
Bilgeklc Kardii bana mart demri hiç nisan 4 ama martın don haftasıda olur nisanın ilk haftasıda kendi tahminimce normal doğum istediğim için belli olmaz ama hangi ay olacak diye kararsız kaldım ben şimdi martımı bekliyim nisanamı hazırlyım kendimi
Kardii Bilgeklc valla bende normal doğum istiyorum ama doğum konusunu doktorumla konuşmadım daha hiç sadece kendisi martın 14ü gibi hazırlıklı olun dedi ben marta hazırlıyorum en azından öncesinden herşeyim tamamlanmış olur yani
Bilgeklc Kardii bende önceden hazır edicem de nisana gelmiyor diye hesap etmiştim nisana geliyomuş doktor söyleyince artık hayırlısı ne zaman gelmek isterse paşamız 😂
GMA Gozde1 ben 17 haftalikken tartinmisdim 1kq almisdim ama simdi 20 +5 tartinmadim 🙊ama bence cokda almamisimdir