Englishteacher 20+1 im kızımız olucak inşallah 🐣 Bebek arabası anakucağı küveti bi paket bebek bezi kişisel bakım ürünleri var şimdilik yavaş yavaş indirim yakaladıkça alıyoruz Ananemiz de bikaç parça kıyafet aldı ❤️
GMA Shryrydn evet benim karnimdada agrilar oluyo 20ayniyiz Qaliba tahmini dogum vaxti kac Bende 12Mart☺️İnsaAllah
Gizzy 20+2 oğlum olacak. 🤗 Malum çocuklar 3 ayı doldurmadan yaz geliyor. Yaşadığım yer de Nisan'da sıcak oluyor. O yüzden tüm kıyafetlerini 0-3 aylık alayım sonra hava ısınınca ona göre 3-6 alırım diyorum. Tabi birkaç tane yenidoğan da alacam. Siz nasıl yapacaksınız? Ya kafam çok karıştı.
Chan Gizzy Açıkçası hastane çıkışı dışında 0-3 almadım çıtçıtlı bodyleri filan. Zaten fiyatlar malum, iki giymeden öteye geçemeyecek bir kıyafet almak istemedim.
Bilgeklc Kardii bende 17+3 haftalığız oğlum olucak ama benim marta denk gelmiyomuş 4 nisan dedi doktor sizin doktorunuz ne dedi doğum tarihi için acaba
Bilgeklc Kardii bana mart demri hiç nisan 4 ama martın don haftasıda olur nisanın ilk haftasıda kendi tahminimce normal doğum istediğim için belli olmaz ama hangi ay olacak diye kararsız kaldım ben şimdi martımı bekliyim nisanamı hazırlyım kendimi
Gizzy @Chan ya işte bizim buralar Nisan'da sıcak oluyor. Uzun kol alsam zaten anca 2 ay giyecek. 3-6 ay uzun kollu alsam zaten yine 2 ay sonra giyemeyecek. İlerisi için kısa kol almam gerekecek. O yüzden kafam karışıyor. 🙄