MinaYusuf GMA Men ilk ikizlerde 5 aylıq idim her şey tamam idi baxir kim ne vaxt alır indide 5 ayligam yarısını aldım
GMA MinaYusuf azerbaycanlisiz deyesen😍 men hele almiram dogum catsasi birtek hazir edecem insaAllah doguma az qalmis
MinaYusuf GMA beli azerbaycanliyam ama 11 ildi Türkiyede aileliyem biz hamısını aldıq demek olarki qızlar çox sebirsizdir
Rabiaa05 21+3 kızım olacak inslllah 😇 buarada ben bebegimin hareketlerini hissedemiyorum bu kadar hafta olmasina ragmen normal mi acaba?
GMA Rabiaa05 affedersiniz ama kilollu birimisiniz? İlk hamilelikde 20-21hafdadan sonra hiss edilmeli qaliba
Umutyorgun Rabiaa05 ilk gebelikde normal bn cok sordum doktora.bnde hissetmiyorm.aslinda hissediyrzda ayirt edemiyorz..23 de ayrt edilebilirmis
Bilgeklc Kardii bende önceden hazır edicem de nisana gelmiyor diye hesap etmiştim nisana geliyomuş doktor söyleyince artık hayırlısı ne zaman gelmek isterse paşamız 😂
Kardii Bilgeklc doktor bana o tarihi verdi başkada bişey demedi eninde sonumda o doğumhaneye giricez bacım 😂
Tontisannecik Ben 17+4 üm dün çok derinden hafif bir kıpırtı hissettim. Kilolu biriyim bana mı öyle geldi acaba ve ilk hamileliğim
Smye 33mersin bu ara benimde sırtım ve kaburgalarım batıyor 21. Hafta 4.günlük erkek bide üstüne grip bi şahane oldu 🤕