Dmlakrbg Hewin ay cnm çok tşk ederim. Valla nefes alamıyorum gibi oluyodum sabahtan beri. Ztn midem falan berbat. Bir de bu stres çok zorladı beni.
Bsealc Dmlakrbg ben 7+5 de gitmiştim hem kalp atışını hem bebeği görmüştüm 8. Haftaya kadar normal diyor doktorlar
Sumeyyaaaa Hewin merhaba bebek kaçıncı haftada kesede gördünüz ben 6+2 de gittim kese oluşmuş ama doktor haftaya kalp atışını duymazsak kürtaj dediler psikolojik bozuldu o günden beri ağlıyorum.
Hewin Sumeyyaaaa benim geç döllenme diye düşündü 6 .haftada kese gördü zaten bi hafta sonra kalp atışını o duydu ben duymadım şuan 10 haftalığız . Bu dr nadıl böyle rahat konuşabiliyor 8 haftaya kadar bekletilir
esnyz14 Dmlakrbg 6. Haftada attığını gördük çok çok az duyulmuştu 7 hafta 4 günlükken çok daha net duyuldu😍 normal yani o yüzden attığını gördüyseniz ki görmüşsünüz içiniz rahat olsun 💖
Affroo Dmlakrbg Merhaba, 7” 6. haftada bize merhaba dedi. 😌 Şimdi 7+1 günlüğüm. Yarın sabah tekrar göreceğiz inşallah. İçine kurt düşmesin biz bile çok az duymuştuk.