Hewin Normal canım ben 7 .hafta gittim kendim duymadım doktor ben duydum dedi asla stres yapma hayrlısı ile kucagına alırsın ini şuan 10 haftalık olduk 🧿♥️
Dmlakrbg Hewin ay cnm çok tşk ederim. Valla nefes alamıyorum gibi oluyodum sabahtan beri. Ztn midem falan berbat. Bir de bu stres çok zorladı beni.
Sumeyyaaaa Hewin merhaba bebek kaçıncı haftada kesede gördünüz ben 6+2 de gittim kese oluşmuş ama doktor haftaya kalp atışını duymazsak kürtaj dediler psikolojik bozuldu o günden beri ağlıyorum.
Bsealc Dmlakrbg ben 7+5 de gitmiştim hem kalp atışını hem bebeği görmüştüm 8. Haftaya kadar normal diyor doktorlar
Hewin Sumeyyaaaa benim geç döllenme diye düşündü 6 .haftada kese gördü zaten bi hafta sonra kalp atışını o duydu ben duymadım şuan 10 haftalığız . Bu dr nadıl böyle rahat konuşabiliyor 8 haftaya kadar bekletilir
esnyz14 Dmlakrbg 6. Haftada attığını gördük çok çok az duyulmuştu 7 hafta 4 günlükken çok daha net duyuldu😍 normal yani o yüzden attığını gördüyseniz ki görmüşsünüz içiniz rahat olsun 💖
Affroo Dmlakrbg Merhaba, 7” 6. haftada bize merhaba dedi. 😌 Şimdi 7+1 günlüğüm. Yarın sabah tekrar göreceğiz inşallah. İçine kurt düşmesin biz bile çok az duymuştuk.