Kızlar az önce Dr aradı kan sonucum çıkmış. Hemen yarın buraya gel tekrar muayene ve kan alacağız dedi. Kan pıhtılaşma varmış! Ne yapacağım? Böyle olan var mı? Çok kötüyüm 😭 şuanda 7+2 yim.

Gonuel49 kötü olacağın bir şey yok canım sakin ol. Tedavisi olmayan bir şey değil ya kan sulandırıcı verir doktorun. Benim de pıhtılaşmam var 8 aylık hamileyim iğne kullanıyorum. Bir sorun yok şükür içini ferah tut sen de. Bir sürü insanda var yalnız değilsin 🙏

Gonuel49 bende de vardı ecopirin içtim + kan sulandırıcı iğne vurdum karnımdan her gün doğuma kadar ve doğum olduktan 1 hafta sonrasına kadar. Böyle böyle geçiyor gebelikte endişelenmeyin 😊 zaman nasıl geçti anlamadım. Şimdi kızım kollarımda çok şükür 🙏

Leylaayla canım kalp atışı için ayın 31 ine randevu vermişti doktor daha dinlemedik o yüzden de zaten bu korkum 😭

Gonuel49 lütfen hiç korkmayınn benimde kan pıhtılaşmam varr 5. Haftadan beri iğne kullanıyorum ve coraspin bu şekilde hamileliğim ilerliyor şuan 23 haftalık oğluşum sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi🤍

civcivim0 Teşekkür ederim nolur bana dua edin. Bebeğimin kalp atışını bile daha dinlemedim o yüzden bu kadar korkuyorum aslında. Teşekkür ederim desteğiniz için ❣️❣️❣️❣️

Gonuel49 hic korkma cnm bunun tespiti icin henüz erken bi süreçtesin iğne verir muhtemelen benmde var pıhtılaşma ama gebeliğimi 8. Haftqda öğrendiğim icin hemen başladık iğneye sorunsuz ilerliyoruz 28. Haftama giriyorum pıhtıyla ilgili şu ana kdr bi sıkıntı çekmedim çok şükür

Ne şikayetiniz vardı da pıhtılaşmaya bakıldı acaba en büyük korkum o benim

Gonuel49 korkma kuzum. Benim 28. Haftada çıktı. Hastalandığım için bakmasalar belki fark etmeyecektim bile. İğne vuruyorum her güm. Rabbim şifasız dert vermesin:) Kan sulandırıcı kullanırsın bir şeycik olmaz Allahın izniyle :)

Korkmayın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende dördüncü hamileyim kan sulandırıcı iğne oksapar dört binlik kullanıyorum yüzlük aspirin iki genimde var

Şuan 19+6 günlük bebeğim çok şükür şimdilik herşey yolunda Rabbim sizde nasip etsin inşallah
              bizimkileri korusun olmayanlar nasıp etsin inşallah 🤲🤲

Ve bundan önce üç kaybım var

Simya Çok şükür canım çok sevindim senin adına. Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza hepimizde 🤲🌸

Kyy01 aslında bende bilmiyorum. Normal Bi doktor kontrolüne gittim kan aldılar yaklaşık 1.5 hafta önce işte az önce arayıp haber verdiler. Bende çok merak ediyorum yani bişeyden mi şüphelendi de bu tahlili yaptı?.

Tufutufu Inşallah canım inşallah, peki siz nasıl öğrendiniz? Doktorunuz bişeyden süphelenip mi bu tahlili yaptı yani? Ben normal kontrole gittim kan aldılar bu kadar yani. Herkeste mi bakılıyor bu? Yada şüphelenirlerse falan mı yapıyorlar?

Serap05 Amin canım dualarınızı bekliyorum. Yarın sabah doktora gidicem bakalım inşallah hayırlı haberler alırım 🤲🌸