civcivim0 Teşekkür ederim nolur bana dua edin. Bebeğimin kalp atışını bile daha dinlemedim o yüzden bu kadar korkuyorum aslında. Teşekkür ederim desteğiniz için ❣️❣️❣️❣️

Gonuel49 hic korkma cnm bunun tespiti icin henüz erken bi süreçtesin iğne verir muhtemelen benmde var pıhtılaşma ama gebeliğimi 8. Haftqda öğrendiğim icin hemen başladık iğneye sorunsuz ilerliyoruz 28. Haftama giriyorum pıhtıyla ilgili şu ana kdr bi sıkıntı çekmedim çok şükür

Ne şikayetiniz vardı da pıhtılaşmaya bakıldı acaba en büyük korkum o benim

Gonuel49 korkma kuzum. Benim 28. Haftada çıktı. Hastalandığım için bakmasalar belki fark etmeyecektim bile. İğne vuruyorum her güm. Rabbim şifasız dert vermesin:) Kan sulandırıcı kullanırsın bir şeycik olmaz Allahın izniyle :)

Korkmayın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende dördüncü hamileyim kan sulandırıcı iğne oksapar dört binlik kullanıyorum yüzlük aspirin iki genimde var

Şuan 19+6 günlük bebeğim çok şükür şimdilik herşey yolunda Rabbim sizde nasip etsin inşallah
          bizimkileri korusun olmayanlar nasıp etsin inşallah 🤲🤲

Ve bundan önce üç kaybım var

Simya Çok şükür canım çok sevindim senin adına. Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza hepimizde 🤲🌸

Kyy01 aslında bende bilmiyorum. Normal Bi doktor kontrolüne gittim kan aldılar yaklaşık 1.5 hafta önce işte az önce arayıp haber verdiler. Bende çok merak ediyorum yani bişeyden mi şüphelendi de bu tahlili yaptı?.

Tufutufu Inşallah canım inşallah, peki siz nasıl öğrendiniz? Doktorunuz bişeyden süphelenip mi bu tahlili yaptı yani? Ben normal kontrole gittim kan aldılar bu kadar yani. Herkeste mi bakılıyor bu? Yada şüphelenirlerse falan mı yapıyorlar?

Serap05 Amin canım dualarınızı bekliyorum. Yarın sabah doktora gidicem bakalım inşallah hayırlı haberler alırım 🤲🌸

Gonuel49 rabbim yardımcınız olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Üzülme canım ilk haftadan tespit edilmesi çok iyi ben Doğuma 3 gün kala bebeğimi bu yüzden kaybettim hiç haberim yoktu sonra yapılan gen ve kan testinde çıktı şuan 5+5 im günde iki kere kan sulandırıcı vuruyorum. Allah yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Gonuel49 herkese bakılmıyor sanırım. Ağır bir grip geçiriyordum. Sırtım ve göğsüm ağrıdı anlık. Nabzım yükselmişti o anda sanki nefes alamamıştım. Geçti ama hemen. Ertesi gün göğüs hastalıklarına çıktım. O pıhtılaşmadan korktu. Kardiyolojiye ve bacak ultrasonuna gönderdi beni. Kan aldırdı öyle öğrendik. Gebelikte kan koyulaşması olurmuş normalmiş ama benim şikayetlerim korkutmuş

Gonuel49 Bu durum artık neredeyse herkeste var gibi bu durum hiç korkutmasın sizi ya kan sulandırıcı iğne yada coraspin veriyorlar bir sıkıntı olmuyor Allah’ın izniyle

Tufutufu anladım canım sizede çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi ❣️🌸

Rabia04_09 ya dediğim gibi kalp atışını dinlemedik daha o yüzden bu kadar tedirginim. İnşallah bu sürecinde kolaylıkla atlatırız🤲 sağlıkla alırız bebeğimizi kucağımıza 🌸

Elfklc Okurken nefes alamadım…. Başınız sağ olsun canım inşallah bu bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza 🤲