Betulhdvrd he birde mesela baş aşağıyken heppp aşağıda hıçkırık hissederdim. Dünden beri hıçkırıkları hep yukarda. Şuan hıçkırıyor mesela 😂 hala dönmemiş yaaa
Bebeğin Doğum Pozisyonu Aldığını Nasıl Anlarız?
Merveclnk benim makat ve vurmuyor ya çok tuhaf . Baş aşağı iken daha çok vururdu elleriyle kollarıyla alt tarafıma. Ya sanki alt tarafım bomboş 😂
Betulhdvrd benim dönmeden önce hareketleri daha aşağıda hissediyordum ve daha içe doğru gibiydi. Döndükten sonra yukarıda ve dışa doğru hissetmeye başladım
EmineDefneGokce Allah Allah benim bebis 2 kez makat geliş oldu hep pat pat aşağıda hasir nesirdi ne zaman yukarıya vururdu o zaman anlıyordum ki bacaklar yukarıda diye sadece anlayamadığım bazen kadınlar kolu şurdaydi kafası burda onları anlamıyorum işte 😅
Merveclnk bakalım dediğimiz gibi mi olmuş haftaya öğreneceğim inşallah 🥰🙏
Babykalamar evet çok doğru o şekilde kalması önemli, ben de minik sivri sivri tekmeleri yukarıda hissediyorum eli ya da ayağı diye düşünüyorum ama eliyle bu kadar güçlü vuramaz herhalde ☺️ sağlıkla sıhhatle gelsinler en hayırlı şekilde inşallah
EmineDefneGokce dönüp duruyor ya da 😂
susis kasıklarimda çok acı baskı hissediyorum ama tekmeleri hep yukarıda, kasıkta da minik hareketler ve hıçkırık ☺️
Merveclnk kafasını ben de anlamıyorum ama kasiklarimi sanki genişletiyor zorluyor gibi bir baskı oluyor
Betulhdvrd hahahah haber bekliyorum bakalm doğru mu tahmin ettim sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah 🙏💐
Betulhdvrd öyle yoğun idar yapma isteği gibi oluyor bende.
Merveclnk demek ki duruşla alakalı canım 😂
EmineDefneGokce demekki yaramaz sıpalar 🤭🌸
Betulhdvrd evet bende eli ve ayagini boyle ayiriyorun. Elleriyle daha yumusak vuruyorlar. Insallah saglikla kucaklarimiza alalim☺️
Merveclnk amin inşallah hepimizin 🌸🙏
Merveclnk evet çok sıkışmış gibi ama gidince de az 😅
Babykalamar amin inşallah canım 🙏🙏
Betulhdvrd aynı şikayetler işte Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin insallah.
Merveclnk amin inşallah 🙏
Betulhdvrd 32. Haftada hıçkırığını aşağıda hissetmeye başladım. İlk o zaman hissettim döndüğünü. Tekmeleri de sağ tarafta yukarıdaydı. Kontrole gittiğimde gerçekten dönmüştü.