Merhaba kızlar 33.haftanin sonlarindayiz daha kontrole gitmedim. Bebeğin doğum pozisyonu aldığını nasıl anlarız ne gibi değişiklikler oluyor
Bebeğin Doğum Pozisyonu Aldığını Nasıl Anlarız?
Betulhdvrd anlayamayız bence ya da çok zor. 25 ten 37 ye kadar baş aşağı olan bebeğim 38 de gittiğimde makat dönmüş. Haftaya gidicem yine kontrole . Şuan bile anlamıyorum hiç
Betulhdvrd hareketlerini aşağıda hissetmiyorsan dönmüş olabilir makat geliş olunca çok par pat vuruyorlar vajinaya çünkü.
EmineDefneGokce ya evet son dkya kadar belli olmaz tabi de merak ettim bi yoklamak istedim kendimi ona göre 😂
Merveclnk benim kaburgama doğru çok vuruyor hareketleri yukarıda sadece hıçkırığını kasığımda hissediyorum
Betulhdvrd büyük ihtimal dönmüştür o zaman tabi doktor değilim kendi tecrübe edindiğimi soyledim😊
- Düzenlendi
Betulhdvrd benim bebegim 31 haftanin sonlarina dogru donmustu ben kontrole 33+5 te gitmistim. Ve anlamistim su sekilde oldu bi gece inanilmaz vajinal baski cati kemiklerim agridi ama normal degildi karnimin icinde bisey oluyomus gibiydi. Bebegim hareketleri oldugu icin korkmadim gebelik sancilari diye dusundum. Ertesi sabah yururken inanilmaz bi baski vardi bacak aramda sanki kafasi bacaklarimin arasina girmis gibiydi. Sonra o sabah ki ilk tekmeleriyle anladim ki tam sagli sollu ayaklarini goguslerimin altina vuruyor daha oncesinde yan yatiyordu oglum soldan vuruyordu ayaklariyla☺️ hickirigi da kasiklarimda, ayaklari artik tam gogus kafesime cigerine dogru vuruyor cok sukur dondu ama doktorum dònmesinden ziyade bu pozisyonda kalabilmesi cok onemli dedi. Insallah kalir🫶🏼🤎
Betulhdvrd he birde mesela baş aşağıyken heppp aşağıda hıçkırık hissederdim. Dünden beri hıçkırıkları hep yukarda. Şuan hıçkırıyor mesela 😂 hala dönmemiş yaaa
Merveclnk benim makat ve vurmuyor ya çok tuhaf . Baş aşağı iken daha çok vururdu elleriyle kollarıyla alt tarafıma. Ya sanki alt tarafım bomboş 😂
Betulhdvrd benim dönmeden önce hareketleri daha aşağıda hissediyordum ve daha içe doğru gibiydi. Döndükten sonra yukarıda ve dışa doğru hissetmeye başladım
EmineDefneGokce Allah Allah benim bebis 2 kez makat geliş oldu hep pat pat aşağıda hasir nesirdi ne zaman yukarıya vururdu o zaman anlıyordum ki bacaklar yukarıda diye sadece anlayamadığım bazen kadınlar kolu şurdaydi kafası burda onları anlamıyorum işte 😅
Merveclnk bakalım dediğimiz gibi mi olmuş haftaya öğreneceğim inşallah 🥰🙏
Babykalamar evet çok doğru o şekilde kalması önemli, ben de minik sivri sivri tekmeleri yukarıda hissediyorum eli ya da ayağı diye düşünüyorum ama eliyle bu kadar güçlü vuramaz herhalde ☺️ sağlıkla sıhhatle gelsinler en hayırlı şekilde inşallah
EmineDefneGokce dönüp duruyor ya da 😂
susis kasıklarimda çok acı baskı hissediyorum ama tekmeleri hep yukarıda, kasıkta da minik hareketler ve hıçkırık ☺️
Merveclnk kafasını ben de anlamıyorum ama kasiklarimi sanki genişletiyor zorluyor gibi bir baskı oluyor
Betulhdvrd hahahah haber bekliyorum bakalm doğru mu tahmin ettim sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah 🙏💐
Betulhdvrd öyle yoğun idar yapma isteği gibi oluyor bende.
Merveclnk demek ki duruşla alakalı canım 😂
EmineDefneGokce demekki yaramaz sıpalar 🤭🌸