Adet sancilari normalmi? Sanki adet sancim var gibi hissediyorum.. surekli hareket halindeyim acaba ondan mi… birde hareketler sanki azaldi gibi… acaip sirt agrim var… erken dogum olur diye cok korkuyorum.. 2 hafta var randevuma.. en son rahim agzi tamamen kapali bi sorun yok dedi doktorum ama bilemedim
30 hafta 2 gun... bi bakin lutfen
Dinlenmek çok önemli.
Aslan04 30+1im boyle bir sorunum yok. doktorunuzla gorustunuz mu hic?
denizarenmom bugun oldu adet sancisi gibi dinlenince geciyor aslinda sizin sikayetiniz nedir
Aslan04 dinlenince gecen sancilar icin yalanci sanci diyorlar genelde ama doktorunuzu bilgilendirin yinede, sukur canim benim bi sikayetim yok normal gidiyor
Aslan04 28 haftamdayım bende 2-3 gün önce öyleydim sanki adet olacak gibi kasıklarım ve belim çok ağrıyordu doktora gittim yinede genelde bu şikayetler idrar yolu enf oluyormuş ama bende çıkmadı bide nst ye girdim orda da sorun yok doktorum bu haftalarda normal dedi ama magnezyum verdi onu kullanıyorum şuan iyiyim gayet normal ama dayanılmayacak gibi ise siz yine de doktorunuza bi başvurun
Aslan04 hareketlerini en son ne zman hissettin
Aslan04 dinlen biraz bende 30+3 üm kaç gündür iş yapıyorum diye bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı ağrımayan yerim kalmadı 2 gündür yatıyorum anca hafifledi
Yeni_anne01 bende de olmustu evi temizlemistim yoruldum baya sirttimda bir agri hareketleride azalinca doktorumu aradim bi devlet hastanesine git kalp atislarini dinle demisti sukur bise cikmadi kalp atislari normalde doktorda arada boyle olur sekerli seyler ye demisti
Yeni_anne01 hissediyorum surekli sukur ama bugun az bi adet agrisi gibi
Sellmaseellma napsak acaba
Sellmaseellma ınsallah