• Gebelik
  • 30 hafta 2 gun... bi bakin lutfen

Aslan04 dinlen biraz bende 30+3 üm kaç gündür iş yapıyorum diye bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı ağrımayan yerim kalmadı 2 gündür yatıyorum anca hafifledi

Yeni_anne01 bende de olmustu evi temizlemistim yoruldum baya sirttimda bir agri hareketleride azalinca doktorumu aradim bi devlet hastanesine git kalp atislarini dinle demisti sukur bise cikmadi kalp atislari normalde doktorda arada boyle olur sekerli seyler ye demisti

Aslan04 30+2 yım canım bende.Korkma ama kendini de yorma ben e.Ben çok yordugumda oluyor ve çok hareketli bir gün gecirdiysem az hissediyorum.

Aslan04 benmde oluyor bwzen ama dinlenince uzanınca geçiyorsa korkma dedi doktprım ama düzenli tekrarlıyorsa mutlaka ara beni dedi bu ağrılar bebek büyüdüğü icin normal diyoruz ama bazı durumlarda kesinlikle normal degil ihmal etme demişti

Bizde 35+1 iz gün içinde sürekli adet olacakmışım gibi karın ağrım oluyo doktoruma sordum magnezyuma başla ağrıların azalır dedi

Aslan04 evet adet sancısı gibi belim kopuyprdu bel boşluklarım enfeksiyon icin tahlilde yaptırdık cıkmadı bsey herkes normal diyo ama normal demek cok yanlış doktormda dedi büyüme ağrısı olabilir ama düzenli ve geçmeyen bi ağrı varsa normal diyemeyiz demişti ağrının şiddetini kendine göre bilirsin baktn ck şiddetli ve geçmiyor direk doktorunu ara cnm

Aslan04 ben bütün evi sildim bebek doğum pozisyonu alsın diye o gün o kadar ağrıdı ki hatta dedim eyvah doğurcam dye,ertesi gün gittim hemen açıklık vs varmı dye doktor yorulduysan normal dedi bu kadar yorma dedi.