24. Haftada kilo alımı 🙄
yagmur50 olsun olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilo önemli değil
Simya bende 8 kilo aldığımı düşünmüyordum açıkçası 🙄😂
Kızlar ben yemeklere başlamadan kocaman bir tabak salata yapıyorum 😂 köfte yiyeceksem 4 5 tane tostta ızgara yapıyorum. Ben gebelik öncesi diyet desteği aldım ve diyetisyenim çorba salata ye sonra ana yemeğe basla demişti şimdide aynısını yapıyorum. İlk 10 hafta hiç kilo almadım. 14 haftadayim 2 kilo almışım bunun sebebi de bir hafta boyunca canım inanılmaz poğaça börek istedi. O iki kiloyu görünce dur dedim. Yağlı yemezseniz akşam beyaz ekmek yemezseniz almazsınız.
Salatada mutlaka havuç var A vitamini bebeğin gözlerine ve annenin gozlerine çok fayda sağlıyor. Sebzelerinde emin olun vitamini ekmekten cok
Akşamda saat 9 gibi kuru erik yiyorum sabahları çok rahat tuvalete çıkıyorum
Busraerkr 30+1 3,5-4 civari aldim
,Sabah kahvaltima bol tuzsuz ve az yağlı peynir yumurta domates peynir bazen marul. 1 dilim kepekli ekmek bir tatlı kaşığı tahin pekmez. Bazende 1 yumurta ile menemen yapıyorum. İki saat sonra ceviz yiyorum 3 tam ceviz aradan iki üç saat geçiyor birnkase ev yoğurdu içine bazen meyve dogruyorum yiyorum. Akşamda salata ana yemek ne yapmissam ölçülü bir şekilde onu yiyorum. Akşam asla.meyve yemem akşam tüketilen meyve şekere dolayısıyla da kiloya dönüşüyor.
Bende 23+6haftalığım ve gebe kaldığımı öğrendiğimde 48 kg idim.Şuan 62 kg 😡😡
Peki bebişlerin kiloları nasıl bu haftalarda
Nisam19 23. Haftada 590 gramdık biz
Nmhrkl maşallah size benim öğünlerim sizinkine göre baya sağlıksız
Busraerkr kaç ile hamile kaldın canım 🌸 sağlıkla gelsin inşallah bebişin takma kafana ama dikkat et bende kilolu hamile kaldığım için dikkat etmeye çalışıyorum artık
gulsun-36 170 boy 60 kilo ile hamile kaldım fazla kilom yoktu yani 🤗
25+2 deyim 15 kilo aldım ama herşey gayet güzel gidiyor 😊