Btlmstfa eftelya721 İluh devlet hastanesi dğeil mi eski sigorta oraya yakın bi sorayım neredeymiş ek bina
Helinozan Hasretkurt bayindira sordum sadece büyük şehir belediyesinde var dedi bende durmadım üstünde
eftelya721 Helinozan bence üstünde durun ihtiyaç olan şeyler de çıkıyor her belediyenin aynı dehil içeriği
Nur1211 eftelya721 oo ne güzel. Bende başvurdum ama bizim beldeyede ürünler bitmiş biz 1000 küsur üstünde sıradayız bize gelmesi 4 5 ayı bulurmuş şansımıza 😅
Fatmaakoglu eftelya721 ben Bursa’da yasiyorum dediniz yer Bursa’da mi yani Muhtarlık felan bilmez mi yaa bu işi oğlumla hiç uğraşamam çünkü şehri bilmiyorum nasıl gidecegimide
eftelya721 1Busenur1 o doğumdan sonra alınıyor benim süt dedigim içmek için veriliyor paketli litrelik süt
neshakin Melisa41aras04Abdullah bende kocaeli karamürselde oturuyorum. Paketi nasıl aldınız doğumdan önce mi sonra mı acaba. Birde nasıl başvuruluyor belediye sayfasında öyle bişey bulamadım ben çünkü belediyeye mi gitmem gerekiyor acaba?
eftelya721 neshakin telefonla belediyenize ulaşın eğer hoşgeldin paketi varsa zaten bikgilendirirler doğumdan önce verildi bana